Terug naar Nieuwsoverzicht

Kom met de jeugd naar het KLM Open

24 augustus 2018

Tijdens het KLM Open organiseert de NGF weer tal van activiteiten voor jeugdgolfers en hun vriendjes en vriendinnetjes. Graag nodigen wij de jeugdteams van NGF-clubs uit om op zondag 16 september naar het KLM Open te komen. Hieronder een overzicht van de activiteiten die worden georganiseerd en informatie over aanmelden en kosten.
Terug van weggeweest: De KLM Open Club Challenge
Voor kinderen tussen 6 en 14 jaar oud organiseren we de KLM Open Club Challenge. Behalve dat het woord een tongbreker is, is het een battle tussen 6 kinderen van de club die onder aanmoediging van Spot (de mascotte van Golf RAAK!) en alle andere supporters de strijd met elkaar aangaan. Ronde 1 is van 11.00 tot 12.30 uur en ronde 2 is van 13.00 tot 14.30 uur.

Voor de kleintjes: (leren) golfen in het RAAK!-funpark
De allerkleinsten kunnen helemaal losgaan in het opblaasbare RAAK!-golfpark. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang tot het toernooi. Ook broertjes en zusjes, vriendjes en vriendinnetjes kunnen dus mee ter introductie in de golfsport. Het funpark is de hele dag geopend. Groepjes worden gevormd bij de ontvangsttent van Golfteam RAAK!

Rondleidingen door NGF-jeugdselectiespelers

Tussen 10.00 en 13.00 uur worden er rondleidingen georganiseerd door NGF-jeugdselectiespelers. Talenten die in leeftijd dicht bij de kinderen staan, kunnen het hemd van het lijf worden gevraagd. Ze nemen de kids in groepjes mee naar de driving range en kijken samen naar de wedstrijd. Ondertussen vertellen zij hun tips en tricks als topsporter, een unieke ervaring!

Leuk, hoe kunnen we ons aanmelden?

De jeugdcoördinator, -pro of -coach kan de groep aanmelden door een mail te sturen naar patty.smit@ngf.nl. Graag in de mail het aantal kinderen en hun leeftijd vermelden, namen van de begeleiders en of er een team van 6 kinderen mee wil doen aan de Club Challenge.

  • Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang tot het toernooi. Ook broertjes en zusjes, vriendjes en vriendinnetjes kunnen dus mee ter introductie in de golfsport.
  • Voor 4 begeleiders per club heeft de NGF gratis toegangskaarten beschikbaar (op = op). Wij adviseren 1 begeleider per 6 kinderen mee te nemen.
  • Voor NGF-jeugdleden tussen 13 en 18 jaar heeft de NGF gratis toegangskaarten beschikbaar (op = op). Kaarten voor deze kinderen kosten anders ‚ā¨ 5,- per stuk
  • Extra begeleiders of ouders kunnen zelf kaarten aanschaffen. Deze zijn te bestellen via klmopen.nl. Helaas kan de NGF geen parkeerkaarten faciliteren. .