Terug naar Nieuwsoverzicht

NGF werkt toe naar het KLM Open

24 augustus 2018

Terwijl de grote namen van deelenemers van het KLM Open bekend worden gemaakt, staan de zomermaanden ook voor NGF-medewerkers in het teken van voorbereiden van het grootste golftoernooi van Nederland. Ook dit jaar is de NGF weer groots vertegenwoordigd en binnen diverse rollen actief.
Coördinatie van vrijwilligers en ondersteunen van de wedstrijdleiding

Vrijwilligers van achttien verschillende clubs bemannen onder begeleiding van hun clubcoördinator wederom een volledige hole met alle bijbehorende functies. Daarnaast wordt een aantal functies ingevuld door de vrijwilligers die zich individueel hebben aangemeld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan marshalling, recording, scoring, chauffeurs, caddies, hosts in het altijd gezellige Crew Café, bemanning van leaderboards in de baan en bemanning van de kleding uitgifte balie. Ook de wedstrijdleiding van de European Tour wordt ondersteund door medewerkers van de NGF en 5 referee's.

Activatie van nieuwe en bestaande golfers

Naast de coördinatie en de vrijwilligers is de NGF uiteraard weer vertegenwoordigd om de nieuwe en bestaande golfer te activeren op alle niveaus. Bij De Golf Academie worden clinics en korte golflessen gegeven waarvoor je je nu al kunt aanmelden.  Het funpark van Golfteam RAAK! ontvangt wederom honderden schoolkinderen en sportteams uit de omgeving. Voor NGF-jeugdteams is vooral het weekend gevuld met een programma voor de kinderen. Meer informatie over het aanmelden van groepen is te vinden in de agenda van golfraak.nl.

Bijeenkomsten op diverse onderwerpen

In de nabij gelegen Evenementenhal Gorinchem en op het terrein van The Dutch zelf worden bijeenkomsten georganiseerd. Sommige bijeenkomsten zijn besloten, hiervoor is een uitnodiging op naam verstuurd, voor andere bijeenkomsten is inschrijven mogelijk via de NGF-kalender. De afdeling Duurzaam Beheer organiseert Themaochtend 'Kwaliteit golfbanen' en het seminar 'De ontwikkelingen van GEO'. Daarnaast is er een bijeenkomst voor de Coördinatoren van de NGF-Competitie en zoals ieder jaar een Voorzittersoverleg.

Golf.nl mediapartner KLM Open

Voor sfeerreportages en verslaglegging van alle activiteiten op het KLM Open heeft de toernooiorganisatie wederom GOLF.nl als mediapartner in de armen gesloten. Dagelijks zal er een uitzending worden geproduceerd om de hoogtepunten van de dag te bespreken. De bezoeker met een account in de app GOLF.NL kan tevens een 'award' claimen binnen de app waarmee leuke prijzen zijn te winnen.