Terug naar Nieuwsoverzicht

Drie golfbaanaannemers ontvangen het Recognized Service Provider label

4 december 2018

Tijdens het Nationaal Golf & Groen symposium is het Recognized Service Provider label voor 2019 uitgereikt aan een drietal golfbaanaannemers. Vertegenwoordigers van Oosthoek Groep, De Enk Groen & Golf en Vos Ruinerwold ontvingen de bijbehorende plaquette.

Het label is ingevoerd, in samenwerking met de Golf Environment Organization (GEO), voor bedrijven die op aantoonbaar duurzame wijze het onderhoud van golfbanen uitvoeren en die deze rol actief en transparant invullen. "De bedrijven die golfbanen onderhouden, spelen een belangrijke rol in het Nederlandse duurzaam golf-programma", zegt Jonathan Smith, Executive Director van GEO.

"Deze bedrijven tonen een proactieve benadering bij de manier waarop zij hun beheer van banen opzetten en uitvoeren. Daarnaast dragen ze bij tot een bredere opleiding, grotere betrokkenheid van clubs en het delen van kennis in deze sector. We zijn blij om met de NGF en andere stakeholders samen te werken bij deze volgende stap voor de erkenning van de onderhoudsbedrijven die een daadwerkelijke bijdrage leveren aan de verdere verduurzaming in en door golf’, aldus Smith.