Terug naar Nieuwsoverzicht

Opbrengst NGF Familietoernooi

19 januari 2018

Afgelopen woensdag ontvingen beachvolleyballers Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen als ambassadeurs van het Jeugdsportfonds de jaarlijkse opbrengst van het NGF Familietoernooi. Toen het duo nietsvermoedend aan het beachvolleyballen was in de bunker, werden zij uitgenodigd voor een golfles en daarna feestelijk overvallen door de NGF C-selectie.

Jeugdsportfonds ontvangt € 20.000,-

Brouwer en Meeuwsen - zoals 'de beachboys' met Olympisch brons in 2016 beter bekend zijn - werden onder luid getoeter onderbroken tijdens de golfles van NGF-selectietrainer Ruud Bos. De opbrengst van € 20.000,- is de tweede bijdrage die werd overhandigd namens alle deelnemers aan het NGF Familietoernooi. Sinds begin 2016 is het goede doel gekoppeld aan het jaarlijks terugkerende toernooi en ook in 2018 komt de opbrengst te goede van de kinderen.

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

Bron: NGF
Alle kinderen moeten kunnen sporten

In Nederland groeit circa één op de acht kinderen op in een gezin dat moet rondkomen van een bestaansminimum. Voor die kinderen betaalt het Jeugdsportfonds de contributie van de sportclub. Alle kinderen in Nederland verdienen een kans op een goede basis en fundament. Via sport kunnen zij zich lichamelijk, sociaal en mentaal ontwikkelen. Dat is voor ieder kind belangrijk, voor nu en ook voor in de toekomst. De NGF helpt het Jeugdsportfonds om zoveel mogelijk kinderen de kans te bieden om te sporten, ook binnen de golfsport. Dankzij de opbrengst van het Familietoernooi kunnen nog meer kinderen meedoen!

In 2018 minstens zo'n mooie bijdrage?!

Ook in 2018 wordt op de NGF-golfbanen weer druk gestreden om de winst in het NGF Familietoernooi. De eerste toernooien staan al gepland in maart, maar nog niet alle aanmeldingen zijn binnen. De toernooidatum kan hier door de toernooicommissie worden doorgegeven