Terug naar Nieuwsoverzicht

Veel blije gezichten tijdens de ING Private Banking Golfweek

5 juni 2018

Tijdens de ING Private Banking Golfweek op Prise d’Eau konden de bezoekers meedoen aan diverse golflessen bij De Golf Academie en aan jeugdprogramma GOLF RAAK! Gezien de aantallen werd het een groot succes met als rode draad dat de NGF de golfsport wil stimuleren door golfers beter te maken zodat er vaker en met meer plezier wordt gegolft.

‘Zelf golfen’ zeer populair

Naast het volgen van bekende golfers konden bezoekers van de ING Private Banking Golfweek ook zelf golfen bij De Golf Academie. Over de drie dagen verspreid, hebben ruim 1.000 bezoekers van de gelegenheid gebruikgemaakt om kennis te maken met golf en/of hun golfspel te verbeteren. In groepslessen van 30 minuten kon men onder meer de swing-, putt, en pitchslag verbeteren. Ook waren er speciale fysieke trainingen met aandacht voor houding en souplesse en konden bezoekers baanbegeleiding krijgen op de Par-3 baan van Prise d’Eau. Ruim 20 golfprofessionals uit de omgeving van Tilburg hebben de bezoekers begeleid bij hun golflessen, wat resulteerde in veel enthousiasme en uiteraard vervolg-golflessen.
Ruim 1000 golflessen geboekt bij De Golf Academie

Nieuwe talentjes maken kennis met golf

Sinds ruim twee jaar is het opblaasbare RAAK! funpark dé plek voor jonge kinderen om spelenderwijs kennis te maken met golf. Ook afgelopen weekend zag GOLFTEAM RAAK! weer veel nieuwe gezichten. Ruim 400 kinderen kwamen met een glimlach op hun gezicht vertellen dat alle spelletjes waren afgerond. Op vrijdag waren het de basisscholen en BSO’s die op uitnodiging mochten langskomen, op zaterdag en zondag zagen we kinderen die in hockeykleren recht van het veld waren doorgescheurd naar Tilburg. Als er dan ook nog kinderen trots hun pasje komen laten zien, is duidelijk zichtbaar dat er een groep jonge golfertjes aan het ontstaan is. Voor degenen die hier niet bij aanwezig konden zijn, niet getreurd, de hele zomer gaat het ‘golf circus’ door het land. Dit was slechts het begin. Houd de kalender van GOLF RAAK! in de gaten!