Terug naar Nieuwsoverzicht

Philip schittert in Zappsport!

5 november 2018

Afgelopen zondag 4 november schitterde jeugdtalent Philip van Oosten in het tv-programma Zappsport. Tijdens het KLM Open in september jl. werd hij gevolgd door de cameraploeg van de NPO. In oktober was ook de jaarlijkse golf battle al te zien in hetzelfde tv-programma.
Philip ontmoet Joost Luiten

Voor jeugdgolfer Philip van Oosten (9 jaar) kwam tijdens het KLM Open een droom in vervulling. Hij mocht zijn golfheld Joost Luiten ontmoeten. In het programma Zappsport ging hij met Ron Boszhard op zoek naar Joost. Tijdens de zoektocht - waarin Philip overigens laat zien naast golftalent ook over acteertalent te beschikken - wordt duidelijk dat Philip zelfs mag meedoen aan Beat the Pro. Joost helpt Philip als caddie en in het volle stadion wordt hij toegejuicht als 'echte pro'. 

De aflevering met Philip en Joost is hier terug te kijken

Eerder in Zappsport

Op 6 oktober was golf ook al te zien in Zappsport. De jaarlijks terugkerende 'battle' werd op golfbaan Prinsenbosch gespeeld tussen 6 leerlingen van een basisschool uit Bavel (Noord Brabant). Jeugdpro Edith Eijkmans gaf 'haar 3 meiden' en presentatrice Britt Dekker een korte golfles om hen klaar te stomen voor het echte werk. Wiebe Giessen deed dat op zijn beurt ook met 'zijn 3 jongens' en presentator Ron Boszhard. De aflevering laat zien hoe de kinderen spelenderwijs de eerste kneepjes van de golfsport bijgebracht krijgen. 

De aflevering met de Battle is hier terug te kijken