Terug naar Nieuwsoverzicht

ING Private Banking en NGF verlengen samenwerking tot eind 2020

22 november 2018

De samenwerking tussen ING Private Banking, de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF) en het KLM Open is tot in ieder geval eind 2020 verlengd. ING Private Banking blijft daarmee de trotse hoofdsponsor van het Nederlandse golf.

Na drie succesvolle sponsorjaren wil ING Private Banking samen met de NGF, KLM en organisator TIG Sports de golfsport verder blijven vernieuwen. Daarnaast heeft ING Private Banking de ambitie om vanuit het thema ‘Handicap omlaag, spelplezier omhoog’ het spelplezier van golfliefhebbers te vergroten. Als sponsor van de Nederlandse golfsport kijkt ING Private Banking uit naar de komende jaren en specifiek naar de 100ste editie van het KLM Open in 2019 op The International in Badhoevedorp.

Jeroen Stevens, directeur NGF: “Heel fijn dat wij de samenwerking hebben verlengd tot eind 2020. Sinds de introductie in 2015 heeft ING Private Banking laten zien niet alleen een sponsor te zijn, maar ook een inhoudelijke bijdrage geleverd heeft aan het vooruithelpen van de golfsport. Met de verlenging zal er nog meer nadruk komen te liggen op het verbeteren van het spelniveau van alle golfers in Nederland. Iets dat naadloos aansluit op de visie van de NGF. Wij kijken dan ook met bijzonder veel plezier uit naar de komende twee jaar.”

Steven Sedee, manager Sportsponsoring bij ING: “We zijn trots dat we sponsor blijven van het Nederlandse Golf en dat we samen met de NGF het Nederlandse golf verder vooruit kunnen helpen. We willen met onze expertise op het gebied van onder andere bedrijfsvoering, marketing en innovatie bijdragen aan vernieuwing van de sport en daarmee zowel de nieuwe als huidige generatie spelers met meer plezier laten golfen. We kijken uit naar wederom een succesvolle samenwerking met partners NGF, KLM open en TIG Sports.”