Terug naar Nieuwsoverzicht

Fairwaystrokes stopt

8 oktober 2018

De NGF heeft in 2012 het spaar- en speelprogramma Fairwaystrokes (FWS) geïntroduceerd. Het beoogde doel hebben we helaas niet weten te bereiken, namelijk het faciliteren van een substantiële stroom van online aankopen - via fairwaystrokes.nl- waarmee niet alleen de golfer profiteert, maar ook de golfbanen, golfshops en golfprofessionals in Nederland. Daarom hebben we besloten het programma te beëindigen.

Deelnemers (golfers) aan het programma hebben de afgelopen weken de mogelijkheid gekregen om het openstaande saldo aan Fairwaystrokes op te maken, terug te laten storten of te doneren aan het goede doel (Jeugdfonds Sport & Cultuur). Het is vanaf dit moment dan ook niet meer mogelijk om Fairwaystrokes te sparen en/of uit te geven op golfbanen, golfshops of bij golfprofessionals. Golfers die geen Fairwaystrokes-saldo hadden, zijn ook geïnformeerd over dit besluit en de gegevens van deze mensen zijn verwijderd. 

Voordelen van de NGF-pas 

Het programma Fairwaystrokes was een van de voordelen die verbonden zijn aan de NGF-pas. Met het vervallen ervan blijven er voldoende voordelen over waar de golfer direct van profiteert, te weten:  
  • gratis gebruikmaken van degolfacademie.nl 
  • gratis gebruikmaken van de app GOLF.NL (golf.nl/app
  • 2 keer per jaar het gratis magazine GOLF.NL  
  • als particulier golfer automatische verzekering tegen aansprakelijkheid (secundaire dekking) als je een actieve NGF-registratie hebt 
Voor vragen omtrent de beëindiging van het programma neem contact op met Maarten Voermans (Manager Marketing & Communicatie).