Terug naar Nieuwsoverzicht

Jeugdspelers winnen plaats in Beat the Pro

23 juli 2019

De winnaars van de tweede Mini Tour wedstrijd in 2019 hebben een plek veroverd in Beat the Pro tijdens de 100ste editie van het KLM Open.

De NGF mocht namens de organisatie van het KLM Open vier plaatsen in Beat the Pro weggeven aan golfende kinderen. Op deze manier krijgen jonge talenten de kans om in de voetsporen te treden van de kinderen die in 2017 en 2018 deelnamen: Philip, Youp, Mattias, Garance en Tom.

Twee plaatsen zijn gegaan naar de winnaars van de tweede Mini Tour wedstrijd op maandag 22 juli, die gespeeld werd op Golfclub Spaarnwoude. Lora Jones won bij de meisjes en Casper Wright was de beste jongen. 

Op zaterdag 8 juni waren er in het NK Strokeplay t/m 12 jaar ook twee plaatsen voor Beat the Pro te winnen. Die wedstrijd werd bij de meisjes gewonnen door Irisa Kasirin. Bij de jongens viel Björn Driessen in de prijzen.

Lora Jones, Casper Wright, Irisa Kasirin en Björn Driessen zien we dus in september op het KLM Open. Op The International mogen ze het opnemen tegen de pro's in de wedstrijd van de European Tour. De 100ste editie van het KLM Open wordt gehouden van 12 t/m 15 september 2019. 

Tom in het KLM Open:

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.