Terug naar Nieuwsoverzicht

De eerste plekken voor Beat the Pro!

11 juni 2019

Tijdens het 'Nationaal Strokeplay Kampioenschap meisjes & jongens t/m 12 jaar' op 8 juni 2019 ontvingen zowel Irisa Kasirin als Björn Driessen naast de beker als eerste prijs ook een plek voor Beat the Pro tijdens de 100ste editie van het KLM Open.

Eerste 2 plaatsen zijn bekend!

De NGF mag namens de organisatie van het KLM Open 4 plaatsen uitreiken onder de jongste golfende kinderen. De eerste 2 plaatsen zijn afgelopen zaterdag 8 juni uitgereikt tijdens de NK Strokeplay Jongens en Meisjes t/m 12 jaar. De wedstrijd werd bij de meisje gewonnen door Irisa Kasirin (namens de Noordhollandse). Bij de jongens viel Björn Driessen (namens de Nunspeetse) in de prijzen.

Stimuleren van wedstrijddeelname jeugd

Ook tijdens de jeugdwedstrijd op maandag 22 juli maken de jonge deelnemers kans op een felbegeerde plek in Beat The Pro tijdens de 100ste editie van het KLM Open 2019, dat van 12 t/m 15 september 2019 wordt gehouden op The International in Amsterdam. Er is iedere wedstrijd een meisje en een jongen die bij winst een cheque overhandigd krijgt. Op deze manier bieden we de jongste talenten de kans om in de voetsporen te treden van de kinderen die in 2017 en 2018 deelnamen: Philip, Youp, Mattias, Garance en Tom.

Aanmelden en voorwaarden

De aanmeldmogelijkheid voor de wedstrijd op 22 juli is gestart op 10 juni. Het aanmelden voor deze wedstrijd loopt via ngfwedstrijden.com. De winnaar bij de meisjes en de winnaar bij de jongens verdient een plek in Beat the Pro. Mocht er op 22 juli eenzelfde winnaar of winnares zijn, dan schuift de plek voor Beat the Pro door naar de nummer twee van die betreffende wedstrijd.