Terug naar Nieuwsoverzicht

Win een plek voor Beat the Pro!

21 mei 2019

Vier winnaars en winnaressen van jeugdwedstrijden onder de 12 jaar krijgen dit jaar een extra gave prijs! Tijdens het 'Nationaal Strokeplay Kampioenschap meisjes & jongens t/m 12 jaar' op 8 juni 2019 en de '2e Mini Tour meisjes & jongens' op 22 juli winnen zowel het meisje als de jongen die als eerste eindigen een plek voor Beat the Pro tijdens de 100ste editie van het KLM Open.

Stimuleren van wedstrijddeelname jeugd

De NGF mag namens de organisatie van het KLM Open 4 plaatsen uitreiken onder golfende kinderen. De jongens en meisjes die meedoen aan de wedstrijden op zaterdag 8 juni en maandag 22 juli maken kans op een felbegeerde plek in Beat The Pro tijdens de 100ste editie van het KLM Open 2019, dat van 12 t/m 15 september 2019 wordt gehouden op The International in Amsterdam. Er is iedere wedstrijd een meisje en een jongen die bij winst een cheque overhandigd krijgt. Op deze manier bieden we de jongste talenten de kans om in de voetsporen te treden van de kinderen die in 2017 en 2018 deelnamen: Philip, Youp, Mattias, Garance en Tom.

Aanmelden en voorwaarden

Voor de wedstrijd op 8 juni kunnen kinderen zich nog aanmelden tot en met 25 mei. De aanmeldmogelijkheid voor de wedstrijd op 22 juli start op 10 juni a.s. Het aanmelden voor deze wedstrijd loopt via ngfwedstrijden.com. De winnaar bij de meisjes en de winnaar bij de jongens verdient een plek in Beat the Pro. Mocht er op 22 juli eenzelfde winnaar of winnares zijn, dan schuift de plek voor Beat the Pro door naar de nummer twee van die betreffende wedstrijd.