Terug naar Nieuwsoverzicht

Stagevacature NGF sport- en eventmarketing

21 oktober 2019

De NGF zoekt een projectcoördinator Olympic Festival – Golf voor de periode februari – juli 2020 (met uitzicht op een betaalde opdracht aansluitend).

De Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF) vertegenwoordigt ruim 380.000 golfers in Nederland die ondergebracht zijn bij ruim 285 golfverenigingen. De NGF werkt nauw samen met haar verenigingen, partners en sponsors om de golfsport verder te ontwikkelen, met als doel meer spelbeleving en spelplezier van elke golfspeler ongeacht ambitie en niveau. De NGF is gevestigd in Utrecht.

Het Olympic Festival in Scheveningen

Sinds 116 jaar is golf weer een olympische sport tijdens de spelen in Toyko. De NGF wil dit evenement ook in Nederland laten landen en leven en vanuit die gedachte meer mensen kennis laten maken met de golfsport. Eén van de speerpunten daarbij is het Olympic Festival waar de NGF de golfsport intensief gaat promoten.

Opdracht en functieomschrijving
Gelijktijdig met de Olympische Spelen in Tokyo organiseren de NGF en 18 andere sportbonden, i.s.m. NOC*NSF, een Olympic Festival van 16 dagen sportfun op het strand van Scheveningen. Een compleet sportdorp waar zelf sporten centraal staat, maar ook een dagje uit naar het strand en met elkaar de Olympische Spelen (re)live beleven en kijken. De NGF zoekt hiervoor een zelfverzekerde duizendpoot, die vanuit zijn/haar stage diverse golf-promotie-activiteiten tijdens het Olympic Festival gaat coördineren en uitvoeren. Je wordt het aanspreekpunt voor het evenement en gaat het contact aan met leveranciers, sponsors, uitvoerende organisaties en de doelgroepen jeugd en families.  

Jouw profiel
We zijn op zoek naar een 3e of 4e jaars HBO-stagiair(e) die flexibel is en initiatieven toont. De stagiair dient 4 tot 5 dagen per week beschikbaar te zijn en heeft de mogelijkheid om te werken aan een (afstudeer)opdracht van de opleiding. De stagiair zal voornamelijk vanuit het NGF kantoor in Utrecht werkzaam zijn en uiteraard ten tijde van het Olympic Festival in Scheveningen. De NGF beschikt over een stagevergoeding.

Reageren
Ben je enthousiast? Heb je een hands-on-mentaliteit en heb je passie voor sport, evenementen en de Olympische Spelen, stuur dan jouw motivatie en CV op. Bij een succesvolle stageperiode zien we graag dat je langer aan de NGF verbonden blijft om ook (betaald) invulling te geven aan de golf activiteiten tijdens het Olympic Festival.
Solliciteer dan direct door jouw brief met cv vóór 1 december te mailen naar Lisa van Kampen, afdeling Marketing & Communicatie

Heb je nog vragen over de vacature bel dan naar 030 - 242 63 70 en vraag naar Lisa.

Meer informatie over het Olympic Festival, kijk even op de website van NOC*NSF.