Terug naar Nieuwsoverzicht

Doe mee: werksessie over het nieuwe Clubbase

18 augustus 2020

Clubbase is het nieuwe Clubprofiel. Meld je aan voor een werksessie over dit nieuwe platform zodat je Clubbase optimaal en efficiƫnt kunt benutten.

Clubbase 

Per 10 augustus heeft NOC*NSF en aangesloten partners Clubbase gelanceerd, speciaal voor alle sportverenigingen in Nederland. Om de mogelijkheden van het nieuwe platform te leren kennen, organiseert NOC*NSF op 27 augustus een digitale werksessie voor clubs. Naast een uitgebreide toelichting wordt ook een aantal elementen vanuit gebruikersperspectief van het platform getest. Jouw input draagt namelijk mede bij aan het optimaliseren van Clubbase. Na de lancering blijven we het platform doorontwikkelen, waarbij de feedback van de (potentiële) gebruiker zeer waardevol is.

Werksessie Clubbase
donderdag 27 augustus
19.30-21.00 uur

Wil jij op de hoogte zijn van de laatste digitale ontwikkelingen van NOC*NSF waarvan sportclubs kunnen profiteren en meehelpen om de juiste koers te bepalen, meld je dan nu aan. De werksessie vindt online plaats via Microsoft Teams. Na aanmelding krijg je na 24 augustus de uitnodigingslink.

Stuur voor deelname uiterlijk 24 augustus een mail naar alex.telintelo@nocnsf.nl en vermeld daarin het volgende: 

  1. Naam 
  2. Naam vereniging
  3. Sport
  4. E-mailadres
  5. Ben je al bekend met Clubprofiel Ja / Nee