Terug naar Nieuwsoverzicht

GOLF RAAK! in 2020

4 februari 2020

TEAM GOLF RAAK! is slag voor slag de agenda aan het vullen met grote evenementen in 2020. Gedurende ruim 30 evenementdagen is het streven om meer dan 10.000 kinderen t/m 12 jaar oud kennis te laten maken met de golfsport.

Grote evenementen GOLF RAAK! in 2020

Net als in 2019 is GOLF RAAK! ook in maart 2020 aanwezig bij de HISWA Sport Xperience. Samen met de andere sportbonden uit DeWeerelt van Sport wordt voor drie dagen een scholenprogramma gepland en in het weekend is het beurspubliek aan de beurt.
  
Tijdens de Olympische Spelen in juli strijkt het golfcircus neer op het Scheveningse Strand. De (ruim 50) Nederlandse sportbonden bundelen het olympisch bereik en zorgen er net als in 2016 twee weken lang voor dat alle sporten geprobeerd kunnen worden en live naar de wedstrijden in Tokyo wordt geschakeld.

Uiteraard is GOLF RAAK! aanwezig bij het KLM Open in september, maar dit jaar ook bij de twee andere Europese golftoernooien die in Nederland worden georganiseerd; het LET-evenement in juli op De Rosendaelsche en de Challenge Tour (augustus) op The Dutch.
Bekijk de volledige agenda van GOLF RAAK!

Wat is er te doen?

Sowieso vormt het GOLF RAAK!-funpark steeds de basis. Wat er vervolgens per evenement van dag tot dag precies te beleven is, wordt in kleine stukjes bekend gemaakt. De ene dag is namelijk gereserveerd voor basisschoolklassen op uitnodiging en de andere dag doet mascotte SPOT mee aan een mascotterace of zijn er speurtochten door de golfbaan. Zodra de programma’s definitief zijn, worden deze toegevoegd aan de online agenda.
Ruim 30 evenementendagen, goed voor kennismaking met 10.000 kinderen.  

Een activiteit op jouw club?

Als er op jouw golfclub ook een activiteit wordt georganiseerd waarbij het leuk zal zijn om nieuwe kinderen te introduceren in golf, laat het dan weten aan TEAM GOLF RAAK! door te e-mailen naar Lisa van Kampen via lisa.vankampen@ngf.nl. Het liefst vullen wij de agenda zo veel mogelijk met GOLF RAAK!-feestjes. Ook als je hulp en inspiratie nodig hebt bij het organiseren van een evenement voor het werven van nieuwe jeugdleden, kun je bij haar terecht.