Terug naar Nieuwsoverzicht

Deloitte-medewerkers gaan voor Golfstart

22 juli 2020

De NGF en Deloitte werken al jarenlang samen en hebben de afgelopen weken de handen ineen geslagen met een initiatief om het personeel van Deloitte te laten kennismaken met golf.

Grote interesse in golf

De vraag aan het personeel of er interesse in golflessen was, bleek niet aan dovemansoren gericht: binnen een week kon Deloitte er maar liefst 360 positieve reacties noteren. Samen met de NGF is direct het succesvolle beginners-programma Golfstart ingezet om medewerkers te laten beginnen met golf in de omgeving waar ze wonen.

In groepjes van vijf tot tien medewerkers, verdeeld over zes regio’s, zijn inmiddels 150 collega’s van Deloitte begonnen met een Golfstart-lespakket op een van de aangesloten Golfstart-banen. De overige tweehonderd Deloitte-medewerkers krijgen in augustus een aanbod om mee te doen. Golfstart gaat uit van zes golflessen waarbij alle onderdelen van golf aan bod komen en er wordt afgesloten met golfbaanpermissie. Na Golfstart krijgen alle deelnemers vanuit de golfbaan een aantrekkelijk vervolg aangeboden, zodat ze zelf kunnen bepalen of ze verder gaan met golf.

‘Een enorm toegankelijke manier om te ervaren of de golfsport past bij onze medewerkers én om onderling contact en gezondheid te stimuleren.’ Aldus corporate sponsormanager van Deloitte Mariken Monderman. 

Golfstart ook binnen jouw organisatie?

Het succes van Deloitte staat niet op zichzelf. Sinds de heropening van golf na de coronacrisis is het aantal nieuwe golfers flink gestegen. Dit komt enerzijds door meer behoefte aan gezond bewegen, een groene omgeving en sporten in groepsverband, anderzijds omdat golf steeds toegankelijker wordt dankzij programma’s als Golfstart.

In overleg wordt er met jouw bedrijf besproken hoe veel personen een Golfstart cursus mogen volgen en de regio waarin dit plaats zal vinden. Uw contactpersoon binnen de NGF zorgt er dan voor dat alles geregeld wordt en uw personeel gezamenlijk hun Golfstart cursus gaat volgen.

Wil je vanuit jouw organisatie ook aan de slag met golf? Stuur dan een berichtje naar gijs.lustenhouwer@ngf.nl, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.