Terug naar Nieuwsoverzicht

Big Green Egg nieuwe partner NGF

24 juli 2020

Big Green Egg Europe, het bedrijf achter de premium kamado barbecue, is onlangs officieel partner geworden van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie. Een partner die perfect past bij de NGF.

De golfsport en Big Green Egg delen zoveel meer dan alleen de kleur groen

"Genieten van kwaliteit. Van het buitenleven. Van goed gezelschap met dezelfde passies. Van het inzetten van techniek, skills en creativiteit. De golfsport en Big Green Egg delen zoveel meer dan alleen de kleur groen. En daarom is de samenwerking met de NGF en Big Green Egg een heel natuurlijke en ook een erg leuke! We zijn trots om onszelf officieel partner van de NGF te mogen noemen", aldus Wessel Buddingh, Managing Director Big Green Egg Europe. Daniëlle Wallet, Marketing Directeur van de NGF, voegt daaraan toe dat "een partner als Big Green Egg verbinden aan de NGF, enorm kansrijk is. De samenwerking werkt twee kanten op; golfers maken kennis met Big Green Egg tijdens golfevents en Big Green Egg-gebruikers maken kennis met golf."

Over Big Green Egg

Big Green Egg is de meest geliefde kamado BBQ van het allerbeste keramiek. Sinds 1974 brengt het bedrijf outdoorcooking naar het volgende level en zorgt het voor mooie herinneringen. Samen met familie, vrienden en gelijkgestemden genieten van lokale en verse ingrediënten, spannende bereidingen en onovertroffen smaak. Grillen, bakken, stomen, wokken of roken. The sky is the limit. Daarnaast is de Big Green Egg ook uitermate geschikt voor low- and slow-bereidingen. Dankzij de perfect regelbare temperatuur is de Big Green Egg dé partner voor alle culinaire bereidingen. Met een Big Green Egg kies je voor kwaliteit van leven. Generatie na generatie.

Ontdek Big Green Egg op: www.biggreenegg.nl