Terug naar Nieuwsoverzicht

Breng winteracties onder de aandacht van golfers

10 november 2020

GOLF.NL maakt een overzicht van winteracties op Nederlandse golfbanen. Een kans om jouw aanbiedingen onder de aandacht te brengen van 'vrije golfers' of golfers die graag eens ergens anders gaan spelen dan op hun homecourse.

Nederland kent prachtige golfbanen, dat weten we allemaal. Er zijn in 2020 bijzonder veel mensen gestart met golf en opmerkelijk veel 'slapende golfers wakker geworden' die hun clubs na lange tijd weer uit het vet hebben gehaald. Dit betekent dat er kansen zijn om jouw golfbaan aan hen voor te stellen.

GOLF.NL maakt een overzicht van winteracties en -aanbiedingen op Nederlandse golfbanen. Of het nu een winter abonnement betreft of een speciale greenfee-actie, zorg ervoor dat het aantrekkelijk is voor de vrije golfer en de golfer die eens een andere baan wil spelen. Wil je meeliften op de promotie via GOLF.NL? Maak dan de actie kenbaar bij de redactie via redactie@golf.nl.

De aanbiedingen worden verzameld in dit overzicht.

Voorwaarden van de winteracties:

  • De actie moet geldig zijn tijdens (het grootste deel van) de winterperiode.
  • Acties die korter dan twee weken duren, komen niet in aanmerking voor plaatsing in dit artikel in aanmerking.
  • Een ander greenfee tarief dan in de zomermaanden zien we ook niet als een winteractie. Het is echt bedoeld voor een langere periode.
  • De actie moet volledig terug te vinden zijn op de website van de golfbaan zodat er kan worden doorgelinkt.