Terug naar Nieuwsoverzicht

De digitale Golfmarkt #16 staat online

19 oktober 2020

Golfmarkt #16 verschijnt in dit 'coronajaar' alleen digitaal en staat nu online. Wil je meer weten over het productdifferentiatieonderzoek van de NGF, duurzaam beheer in crisistijd, hoe je jeugd kunt aanspreken of over de ambitie van de voorzitter van de Noordwijkse? Lees dit en nog veel meer in de nieuwste editie van Golfmarkt.

Editie #16 van Golfmarkt staat online! In dit, zeker ook voor golf, enerverende 'coronajaar' gebeurt er van alles in de golfbranche wat onder meer ook terug te lezen valt in het najaarsnummer van Golfmarkt. Hier een kleine inhoudsopgave:

  • Alle ins en outs van het productdifferentiatieonderzoek van de NGF waaruit naar voren komt dat meer keuze in lidmaatschapsvormen de golfer een stuk tevredener maakt.
  • Ook dankzij de coronapandemie wint golf aan populariteit. Veel mensen beginnen met golf maar hoe hou je die beginnende golfers vast? Golfpark Almkreek laat zien hoe je met vervolgtrajecten de hand van de golfer vasthoudt.
  • Wil je meer keuze bieden met een par-3-baan maar je hebt geen plek? Meet een par-3-baan in in je grote baan. De Semslanden ging je voor.  
  • De vijf belangrijkste dingen die je moet weten over het nieuwe Wereld Handicap Systeem.
  • Duurzaam beheer van de golfbaan, juist in crisistijd. 
  • Golfclub Zeegersloot zocht de samenwerking met andere sportverengingen in de gemeente voor een gesubsidieerd project om 55-plussers in beweging te krijgen. Het blijkt een succesvolle actie die veel nieuwe, enthousiaste leden opleverde.
  • 9 tips voor het efficiënt inrichten van je starttijdenmanagement.
  • Bij Golfclub Duinzicht zijn ze al tien jaar duurzaam en dat betaalt zich uit. 
  • Interview met Angela Pasma, de 42-jarige voorzitter van de Noordwijkse, over haar oude-9-club die mee moet durven gaan met de ontwikkelingen in de maatschappij. 
  • Golf is zeker wel aantrekkelijk voor kinderen, blijkt uit een onderzoek van bureau Coen, maar je moet wel de juiste toon vinden om hen aan te spreken.

Dit is een greep uit de onderwerpen in Golfmarkt met als thema Golf voor iedereen. Golf ís inderdaad voor iedereen als iedereen maar de kans krijgt de sport in te passen in zijn of haar leven. Deze Golfmarkt laat zien dat clubbestuurder, baanmanagers, pro’s en greenkeepers daar hun steentje aan (kunnen) bijdragen.

Klik hier om Golfmarkt #16 te lezen in een online-omgeving.

Je kunt hier Golfmarkt #16 als pdf lezen en downloaden. 

Cover Golfmarkt #16