Terug naar Nieuwsoverzicht

Samen zorgen, samen golfen

29 september 2020

Hoe kun je zorgmedewerkers uit jouw lokale ziekenhuis beter bedanken voor hun inspanningen dan met een verzorgde golfdag? De leden van de Haarlemmermeersche Golfclub sloegen de armen ineen - symbolisch natuurlijk - en nodigden hun helden van de corona-unit van harte uit.

Medewerkers Spaarne Gasthuis in het zonnetje gezet

Afgelopen mei al werden de medewerkers van de corona-unit van het Spaarne Gasthuis in Hoofddorp uitgenodigd door de leden van de Haarlemmermeersche. De afgelopen twee weekenden werden 250 zorghelden welkom geheten en opgesplitst in kleine groepjes. De ingrediënten van deze geslaagde dagen? Enthousiaste vrijwilligers, medewerking en sponsoring door leden van de vereniging, een parcours met oefeningen onder leiding van de golfprofessionals en afsluitend gezamenlijk een aantal holes spelen. De zorgcollega’s die al konden golfen hebben negen holes gegolft.

Dat golf momenteel een van de sporten is die gegarandeerd op 1,5 meter afstand kan worden beoefend, wordt steeds meer duidelijk. Reden te meer om met een golfclinic mensen in het zonnetje te zetten. Een mooie manier om een teambuilding-activiteit te organiseren op een ontspannen manier. En zoals in het filmpje te zien is: mensen zijn blij verrast over het ontdekken van golf.

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.


De golfschool van de Haarlemmermeersche Golfclub is overigens een van de ‘koplopers’ als het gaat om GolfStart-deelnames.