Terug naar Nieuwsoverzicht

Hulp clubs gevraagd bij digitaal magazine GOLF.NL

2 september 2020

Het tweede glossy magazine van GOLF.NL dit jaar verschijnt alleen in een digitale versie. De NGF roept de hulp van de clubs in om dit magazine bij zo veel mogelijk golfers in de digitale brievenbus te doen belanden.

De gevolgen van de coronacrisis in de golfsport zijn fors. De ‘gedwongen pauze’ van enkele maanden heeft financiële schade toegebracht aan de golfbranche en ook aan de NGF. Nog altijd zijn beperkende maatregelen van kracht die bij velen inkomstenderving tot gevolg hebben.

Ook de NGF heeft daarom haar (geplande) uitgaven voor het jaar 2020 tegen het licht gehouden en kostenbesparingen doorgevoerd. Eén van die besparingen is dat we de tweede editie van het magazine GOLF.NL in 2020 niet in print maar online zullen uitbrengen. Maar wel met de kwaliteit die je gewend bent. Dus met leuke, inspirerende artikelen over onze mooie sport.

Hulp van de clubs

Uiteraard willen we dat de link naar deze mooie, interactieve online editie zoveel mogelijk NGF-leden bereikt. Maar… wij mogen de NGF-leden niet zomaar een e-mail sturen vanwege de wet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Daarom roepen we de hulp van de clubs in.

Clubs mogen hun leden immers wèl via mail benaderen. Ons verzoek is dan ook of jullie op donderdag 17 september een e-mail willen verzenden met een link naar het digitale magazine GOLF.NL. Op die datum zullen wij het magazine tegelijkertijd promoten via alle kanalen die we tot onze beschikking hebben maar een directe e-mail vanuit de clubs naar de leden is van grote waarde voor ons. En voor de clubs zelf ook, omdat het magazine golfers uitdrukkelijk uitnodigt om meer en beter te gaan golfen.

Deze week is hierover al een eerste informatieve mail naar de clubs verstuurd. Op dinsdag 15 september ontvangen de clubs van ons een kant-en-klare tekst met beeld en link naar het online magazine GOLF.NL, die jullie op donderdag 17 september een-op-een kunnen doorsturen naar het ledenbestand.

Op deze manier kunnen we er samen voor zorgen dat dit online magazine, waar de redactie van GOLF.NL veel plezier, tijd en energie in heeft gestoken, een succes wordt.