Terug naar Nieuwsoverzicht

Meer vraag dan aanbod bij Golfstart

14 september 2020

De boekingsaantallen gaan nog steeds omhoog en dit resulteert in mooie cijfers voor de Golfstart-lespakketten en Open Golfdagen-kennismakingslessen.

Golfstart

Momenteel staan er 61 Golfstart-lespakketten online, verdeeld over 29 clubs. Dit is een flinke daling ten opzichte van het aantal lespakketten in juni, juli en augustus. Veel lespakketten die er nu op staan zijn al volgeboekt t/m de maand oktober en het aantal mensen in de wachtrij stijgt ook nog steeds. Met andere woorden: de vraag naar Golfstart blijft, maar er is te weinig aanbod!
Plan je Golfstart-lespakketten voor september en oktober z.s.m. in op Clubbase en profiteer mee van de promotiecampagne vanuit de NGF en NVG. Er zijn inmiddels ruim 1.300 Golfstart-lespakketten verkocht en deze lijn is nog steeds stijgende. Heb jij jouw aanbod nog niet vooruit gepland? Zet deze er dan gelijk op via www.clubbase.sport.nl

We hebben meer aanbod van Golfstart-lespakketten nodig

Betaalde promotiecampagne

De promotiecampagne voor Golfstart loopt nu ongeveer 6 maanden en dit heeft geresulteerd in 1.500 directe bezoekers. De naamsbekendheid van het product Golfstart onder nieuwe golfers, golfclubs en banen is ook gestegen. Afgelopen maand zijn er ruim 10.000 bezoekers op het Golfstart-platform geweest en dit heeft geresulteerd in ruim 300 deelnemers die een Golfstart-lessenpakket hebben afgenomen. Om elke maand minimaal 300 Golfstart-boekingen te kunnen noteren, is het belangrijk dat we genoeg nieuwe Golfstart-lespakketten hebben waar nieuwkomers uit kunnen kiezen.
De betaalde promotiecampagne zal nog zeker tot en met oktober doorlopen. Profiteer hiervan en sluit het geweldige eerste Golfstart-seizoen goed af met een aantal volle cursussen!

AH Sportactie & Open Golfdagen

De AH Sportactie is vandaag van start gegaan. Elke AH klant krijgt bij €10 aan boodschappen een sportvoucher cadeau waarmee hij/zij een proefles van een sport naar keuze kan boeken. Wat is nu het verschil met voorgaande jaren? Er is een groot ambassadeurselftal aangetrokken om heel Nederland te activeren om tijdens de AH Sportactie te gaan sporten.
Onderdeel van het ambassadeurselftal dit jaar zijn onder anderen kickbokser Rico Verhoeven, rolstoeltennisster Diede de Groot, shorttrackster Yara van Kerkhof, tv-kok Hugo Kennis, roeister Laila Youssifou en judoka Roy Meyer. De rest van het elftal wordt de komende tijd bekendgemaakt via de socialmediakanalen van NOC*NSF.

Rico Verhoeven slaat 130 meter met een ijzeren 9

We hebben Rico Verhoeven een golfclinic aangeboden, samen met top-volleybalster Celeste Plak. Het promotiefilmpje hiervan wordt meegenomen in de promotie van de AH Sportactie, waardoor we er als golfsport weer goed op staan! Zie hieronder een sneak preview van de clinic met Rico Verhoeven.

 

Deelname

Je kunt je als club of baan eenvoudig aanmelden voor de AH Sportactie via het platform Clubbase (vroeger Clubprofiel). De meeste golfclubs en -banen hebben hier al een account dankzij hun deelname aan Golfstart, Open Golfdagen of de vorige AH Sportactie. Voor meer informatie over het aanmelden, klik hier.
Tot nu toe hebben er 34 banen zich aangemeld voor de sportactie en aanbod geplaatst. Deze banen zijn als volgt verdeeld over het land. Doe er je voordeel mee! 😉