Terug naar Nieuwsoverzicht

Maandelijkse update Open Golfdagen en Golfstart

6 april 2021

We zijn volop begonnen aan het golfseizoen. Wat bijzonder dat golf de uitblinker is in deze coronatijd en daar hebben veel golfclubs en -banen al op ingespeeld. De boekingen voor beide platformen gaan in een mooie lijn omhoog en dit resulteert in goede cijfers voor de Golfstart-lespakketten en Open Golfdagen-kennismakingslessen.

Open Golfdagen

Op het Open Golfdagen-platform zijn op dit moment 106 kennismakingslessen te vinden, geplaatst door 20 golfclubs in totaal. Er wordt flink vooruit gepland en dat resulteert in volle kennismakingslessen. Afgelopen maand hebben ruim 70 deelnemers zich ingeschreven voor een kennismakingsles!

Vanaf deze maand staan de Open Golfdagen weer in de spotlights. De promotiecampagne van Open Golfdagen draait op volle toeren. Er zijn advertenties geplaatst in het GOLF.NL Magazine, in de GOLF.NL App en in de Nationale Golfers Krant. Ook verspreiden wij informatie over de Open Golfdagen via de GOLF.NL socials. Daarnaast kun je nu gratis de ‘Ga je mee golfen’ actiekaartjes bestellen om jouw aanbod onder de familie en vrienden van je leden weg te zetten.

Jouw leden zijn de beste ambassadeurs

Golfstart

Op het Golfstart-platform staan maar liefst 80 Golfstart-lespakketten, aangeboden door 33 golfclubs in totaal. Ook hier wordt flink vooruit gepland, waar clubs direct de vruchten van plukken. Veel Golfstart-lespakketten in mei en juni zijn al compleet volgeboekt. Mensen staan te trappelen om met Golfstart te beginnen!
Ook de promotiecampagne voor Golfstart is van start gegaan. Via Instagram en Facebook worden er betaalde advertentie online gezet om meer bezoekers naar de website te trekken. Deze advertenties zijn ingesteld op de regio’s waar aanbod is. Plan jouw Golfstart-lespakketten zo veel mogelijk vooruit op Clubbase en profiteer mee!

Ruim 280 boekingen in maart

Bekende Nederlanders

influencer

Het aantal jonge influencers dat golft of begint met golfen en hun ervaringen met de sport deelt op Instagram groeit. Deze Bekende Nederlanders zijn een perfect uithangbord voor de golfsport in het algemeen, en voor het Golfstart platform in het bijzonder. Hun ervaringen en posts op Instagram dragen positief bij aan het imago van de golfsport en laten zien dat deze toegankelijk is voor jong én oud. Misschien heb jij de leuke verhalen al voorbij zien komen of herken jij één van deze Bekende Nederlanders. Zij hebben samen een bereik van maar liefst 597K volgers.

Naam Instagram
- Moïse Trustfull @moisetrustfull
- Iris Enthoven @irisenthoven
- Mark Schadenberg @mark.schadenberg
- Joyce van Egmond @lullenoverkrullen
- Juvat Westendorp @juvat
- Vincent Vianen @vincentvianen
- Denden Karadendiz @every.now.and.denden
- Rein van Duivenboden @rvdofficial
- Tom van Kessel @tomvankessel