Terug naar Nieuwsoverzicht

Win €250 Facebook tegoed om jouw Golfstart te promoten

14 april 2021

Facebook is een van de meest efficiënte manieren om online te adverteren. Met een relatief klein budget kun je al veel bereiken. Zo kun je bijvoorbeeld je doelgroep instellen op basis van criteria als locatie, demografie, interesses en gedrag.

Bekende Nederlanders en hun Golfstart-avontuur

Vanaf begin maart zijn negen Bekende Nederlanders begonnen met Golfstart. Zij hebben hun vele volgers meegenomen in hun golfavontuur met leuke Instagram content. Eind april en begin mei ronden deze influencers hun Golfstart af. Volgens afspraak plaatsen zij rond die tijd een swipe-up op hun Instagram stories, waarbij de bezoeker rechtstreeks naar het Golfstart-platform geleid wordt.

Met het grote bereik dat deze negen Bekende Nederlanders hebben, zal dat betekenen dat ruim 400.000 mensen deze swipe-ups zullen zien en terecht zullen komen op golfstart.golf.nl. Het is daarom van groot belang dat er genoeg aanbod staat op het platform zodat geïnteresseerden zich gelijk kunnen inschrijven voor hun eigen Golfstart avontuur.

Plan vooruit!

Plan je aanbod daarom nu vooruit op het Golfstart-platform en profiteer van de swipe-ups via Instagram. Probeer zover mogelijk vooruit te plannen. Om nu al jouw aanbod tot en met juli erop te zetten is geen gek idee. Om jullie extra te stimuleren verloten wij €250 Facebook tegoed om jouw Golfstart lespakketten een extra boost te geven.

€250 Facebook tegoed winnen?

Wat houdt de €250 Facebook tegoed in? Frank Visser, online marketeer van de NGF, stelt samen met de winnaar een Facebook advertentie in zodat deze geoptimaliseerd wordt uitgezet. Daarnaast wordt er uitgebreid besproken wat alle mogelijkheden van Facebook advertising zijn. Je krijgt er dus een kleine cursus 'Hoe maak ik een advertentie' bij, die je vervolgens in de toekomst zelf kunt toepassen. 

Hoe kan je winnen?

Zorg dat je jouw Golfstart-lespakket(ten) vooruit plant op het Golfstart platform. Laat ons via deze link weten dat jij wilt deelnemen aan deze winactie. Let op: inschrijvingen sluiten op 7 mei 2021. In de week van 10 mei zullen wij een winnaar trekken en hier contact mee opnemen.