Terug naar Nieuwsoverzicht

NGF-verzekeringen voor golfers

7 december 2021

Sinds 2021 kunnen golfers zich verzekeren via NGF Verzekeringen. De NGF werkt hiervoor samen met Zeker in Sport, dé assurantietussenpersoon voor sportbonden. Golfers kunnen kiezen voor een reis- en annuleringsverzekering en/of een contributieverzekering.

Uitgebreid marktonderzoek en interne gesprekken hebben geleid tot de uiteindelijke beslissing om deze twee verzekeringsproducten op de markt te brengen. Een verzekeringsaanbod van golfers voor golfers, zelf samen te stellen door modules wel of niet toe te voegen.

Zeker in Sport is een betrouwbare partner met kennis en expertise van zowel het sport- als het verzekeringslandschap. Zij brengen de verzekeringen onder bij Allianz Partners, wereldwijd marktleider in reisverzekeringen en hulpverlening. De adviesdesk van Zeker in Sport is eenvoudig te bereiken via telefoon of e-mail; klantenservice is een speerpunt.

Voordelen voor golfclubs

NGF Verzekeringen biedt ook voordelen voor golfclubs. Zo kunnen zij bijvoorbeeld de contributieverzekering opnemen in de eigen voorwaarden voor hun leden. Dit kan lastige discussies over contributie-teruggaaf voorkomen en zorgt ervoor dat jouw leden hun contributie terug krijgen bij langdurig ziek zijn of blessures. Ook een materiaalverzekering kan een uitkomst bieden in vervelende gevallen zoals diefstal op de golfbaan.

Vanuit de NGF zullen wij NGF Verzekeringen onder de aandacht brengen van golfers via de website, nieuwsbrief, social media en advertenties.

Ben je benieuwd naar de verzekeringen? Bekijk ze hier.