Terug naar Nieuwsoverzicht

NGF-verzekeringen voor golfers

7 december 2021

Vanaf vandaag kunnen golfers zich verzekeren via NGF Verzekeringen. De NGF werkt hiervoor samen met Zeker in Sport, dé assurantietussenpersoon voor Sportbonden. Golfers kunnen kiezen voor een reis- en annuleringsverzekering en/of een contributieverzekering.

Gedegen marktonderzoek en interne gesprekken hebben geleid tot de uiteindelijke beslissing om deze twee verzekeringsproducten op de markt te brengen. Een verzekeringsaanbod van golfers voor golfers, zelf samen te stellen door modules wel of niet toe te voegen.

Zeker in Sport is een betrouwbare partner met kennis en expertise van zowel het sport- als het verzekeringslandschap. Zij brengen de verzekeringen onder bij Allianz Partners, wereldwijd marktleider in reisverzekeringen en hulpverlening. De adviesdesk van Zeker in Sport is eenvoudig te bereiken via telefoon of e-mail; klantenservice staat er hoog in het vaandel geschreven.

NGF Verzekeringen biedt ook voordelen voor clubs. Zo kunnen zij bijvoorbeeld de contributieverzekering opnemen in de eigen voorwaarden voor hun leden. Dit kan lastige discussies over restitutie voorkomen. Ook een materiaalverzekering kan een uitkomst bieden in vervelende gevallen zoals diefstal op de golfbaan.

De komende dagen en weken zullen we NGF Verzekeringen onder de aandacht brengen van golfers: via de website, nieuwsbrief, social media en paid advertising. Benieuwd naar de producten? Bekijk ze hier.