Terug naar Nieuwsoverzicht

Extra ronde '1000 euro voor sportclubs'

14 juni 2022

Sportclub kunnen nogmaals eenmalig 1000 euro aanvragen bij NOC*NSF. Na het succes van de 1e ronde, heeft NOC nogmaals voor 500 aanvragen geld beschikbaar. Indienen van aanvragen kan vanaf donderdag 16 juni 20.00 uur tot vrijdag 17 juni 20.00 uur.

Elke sportclub kan wel een steuntje in de rug gebruiken, aldus NOC*NSF in een bericht over de eenmalige aanvraag voor 1000 euro die sportverenigingen kunnen doen. 

Clubs die 1.000 euro toegekend krijgen, mogen het budget vrij besteden aan verenigingszaken. Een golfclub kan het bedrag bijvoorbeeld besteden aan het opzetten van een Golfstart-cursus, het ontwikkelen van promotiemateriaal of het verduurzamen van de baan of het clubhuis. Zolang het maar past bij de sportieve doelstelling van de golfclub. 

Voor meer informatie en het indienen van een aanvraag klik op dit bericht: nocnsf.nl/1000-euro-voor-de-club.

Naschrift

NOC*NSF meldt intussen: "Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor de actie '1000 euro voor de club'. Alle clubs die zich tussen afgelopen donderdag 16 juni 20.00 uur tot en met vrijdag 17 juni 20.00 uur hebben ingeschreven, hebben na aanmelding een bevestigingsmail ontvangen. Wij hanteren een loting om alle aangemelde verenigingen een gelijke kans te geven op dit extra steuntje in de rug. Binnen een maand hoor je of jouw vereniging is ingeloot."

NOC*NSF wijst ook op de mogelijkheid om een aanvraag te doen voor 850 euro stimuleringsbudget voor diversiteit en inclusie. Lees hier meer.