Terug naar Nieuwsoverzicht

Help je mee golf te promoten?

14 juni 2022

De NGF en presentatrice Shelly Sterk slaan deze zomer de handen ineen. Vanaf 24 juni gaat de campagne Golf Party live, waarvan Shelly het gezicht is. Deze campagne laat zien dat golf een feestje is voor iedereen.

Golfpromotie in hartje Utrecht

In de aankomende weken zal Shelly Sterk in hartje Utrecht verschillende Golf Challenges samen met voorbijgangers gaan beleven. Het is als het ware een mini golffestival midden in de stad! Elke week wordt de nieuwe challenge middels een videoclip gelanceerd en kan iedereen meekijken hoe Shelly haar Golf Party organiseert. In elke videoclip zit een winactie verstopt waarmee kijkers kans maken op leuke golfprijzen.

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

Promoot je met ons mee, win 250€ advertentietegoed

Door GOLF.NL wordt deze campagne landelijk flink gepromoot, promoot jij met ons mee? Via deze promotiekit kan je als golfclub of -baan video's foto's en social media-posts downloaden. Deze kan je gebruiken voor de website, in je nieuwsbrief of op jouw social media-kanalen.

Onder de golfclubs en -banen die de campagne op social media helpen promoten, verloten wij €250 advertentietegoed. Hiervoor hoef je alleen maar @GOLF.NL te taggen in jouw social-post.

Voorbeeld tekst

Om je te helpen bij het promoten van de campagne kan je onderstaande tekst gebruiken:

Zin in een golffeestje met @ShellySterk? ⛳🎊

In de 6-delige mini-serie ontdekt Shelly golf en daagt ze jou uit! Blijf onze kanalen volgen, sla je slag en doe mee met de golf challenges!💪🏻 Als je meespeelt maak je kans op gave golfprijzen zoals:
⌚ 6x Garmin sporthorloge
⛳ Golf Party: all-in golffeestje voor jou en 10 vrienden
🏷 Golfgiftcards

Let’s get the party started! 🎉🙌🏼 Ga naar golf.nl/party en speel mee! Waar wacht je nog op? Tijd om jouw Golf Party te starten!🤩

#GolfParty #beginnenmetgolf @GOLF.NL

Toekomst van golf

We werken hard aan een gezonde leeftijdsopbouw en een goede balans in diversiteit én man-vrouwverdeling in golf. Dit is noodzakelijk voor de toekomst van de golfsport in Nederland. Met deze campagne laat de NGF zien dat golf toegankelijk is, voor jong en oud, voor iedereen die graag in de natuur plezier beleeft aan een uitdagende sport.