Terug naar Nieuwsoverzicht

Bestel dé folder voor beginnende golfers

1 maart 2023

Ga je aan de slag met werving van nieuwe golfers? Gebruik dan de folder 'Welcome to the club' om aan beginners mee te geven na hun eerste kennismaking met golf en jouw club of baan.

De folder 'Welcome to the club' is gericht op het enthousiast maken van de beginnende golfer. Naast alle nodige informatie biedt de folder inspiratie met al het mooie wat golf te bieden heeft. 

De folder wordt gedrukt als leporello - een harmonicaboekje - waarop in één oogopslag te zien is hoe toegankelijk, uitdagend, gezond en uniek onze golfsport is. Het is de ideale hand-out voor potentiële en nieuwe golfers bij bezoek aan een open dag, tijdens een Golfstart-cursus of na een clinic.

De Welcome to the club-folder is te koop via golfboeken.nl. Per 100 stuks zijn de kosten € 29. Voor grotere aantallen en/of personaliseren is de prijs op aanvraag via info@golfboeken.nl. Bekijk de folder onderaan deze pagina.

Eigen logo en website op jouw folder?

Het is mogelijk de folder te personaliseren, denk aan een eigen logo of eigen beeldmateriaal. Eenzijdig aanpassen kost € 242 (excl. btw) en tweezijdig aanpassen kost € 249 (excl. btw). LET OP: Bij de eerste 10 bestellingen betaalt de NGF de kosten van eenzijdig aanpassen. Zorg dus dat je bij die eerste 10 bestellers zit om jouw leporello kosteloos eenzijdig te laten personaliseren!