Terug naar Nieuwsoverzicht

Big Green Egg Open: vijf wildcards voor jonge clubtalenten

4 maart 2022

De NGF organiseert in juli de tweede editie van het Big Green Egg Open. Er zijn vijf wildcards beschikbaar voor jonge spelers. Wellicht voor een van jouw clubtalenten? Een unieke ervaring voor de speler zelf en een mooie kans voor de club om op dit podium vertegenwoordigd te zijn.

De vijf wildcards zijn beschikbaar voor golfers tot 18 jaar. Zij mogen meespelen in de Players Experience tijdens het Big Green Egg Open. Dit toernooi maakt deel uit van de Ladies European Tour (LET) en vindt van 14 tot en met 17 juli plaats op de Rosendaelsche Golfclub in Arnhem. Twee Nederlandse topspeelsters hebben hun deelname al bevestigd: Dewi Weber en Pasqualle Coffa.

Wildcards Players Experience Big Green Egg Open

Wat houdt de Players Experience in?

De Players Experience is een bijzonder format in de finalerondes van het Big Green Egg Open. Getalenteerde amateurgolfers spelen samen met tourspelers in een wedstrijdflight. Niet in de pro-am dus, maar in het toernooi zelf! De teamscore van de professional en het amateurtalent telt mee voor het teamklassement. Daarnaast is er natuurlijk ook het individuele klassement voor de tourspelers. De Players Experience is een unieke kans voor Nederlandse golftalenten om ervaring, inspiratie en motivatie op te doen in een wedstrijd van de LET.

Meld jouw clubtalent aan!
Vertel ons waarom jouw clubtalent een van deze 5 plekken móét winnen en het deze wildcard verdient. Stuur een motivatie met een foto op naar biggreeneggopen@golf.nl. Meerdere clubtalenten opgeven is toegestaan. Dewi en Pasqualle vormen samen de deskundige jury en zullen eigenhandig de vijf winnaars uitkiezen en bekendmaken.

Voorwaarden

  • De talenten zijn ten tijde van het toernooi (14-17 juli) niet ouder dan 18 jaar.
  • De vereiste handicap is maximaal 16,0 voor jongens en maximaal 18,0 voor meisjes.
  • De talenten zijn beschikbaar van zaterdagochtend 16 juli tot zondagavond 17 juli.
  • De wildcard is niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor iets anders.

Meld je clubtalent aan voor 1 juli 2022. Uiterlijk 6 juli nemen we contact op met de 5 winnaars!