Terug naar Nieuwsoverzicht

Challenge voor jeugdspelers op Big Green Egg Open

19 juli 2023

De GOLF RAAK! Clubchallenge nodigt golfclubs uit om met hun jeugdspelers - en eventueel vriendjes, broertjes en zusjes - naar het Big Green Egg Open te komen. De kinderen strijden daar om prijzen en krijgen de gelegenheid om de echte toppers te zien golfen en de sfeer te proeven van een groot toernooi.

Wat houdt de GOLF RAAK! Clubchallenge in?

De kinderen strijden in de Clubchallenge om kleinere dagprijzen (trofeeën en andere leuke prijsjes) en grote hoofdprijzen (een grote wisseltrofee en het Golf Raak! Funpark gratis op hun club). Daarnaast krijgen alle kinderen een echte Golf Raak!-putter mee naar huis.

Kinderen kunnen zich voorafgaand aan een toernooi gratis opgeven voor de Clubchallenge. Ze kunnen met vriendjes of vriendinnetjes (ook als ze nog niet golfen!) een team vormen of zich juist inschrijven met hun eigen competitieteam. Teamgrootte maakt niet uit – er wordt een gemiddelde score per teamspeler berekend voor het eindklassement.

De clubchallenge vindt plaats in het GOLF RAAK! Funpark, waar de jonge golfers in verschillende spellen zoals Golfdarts en Hole-in-the-Wall zoveel mogelijk punten bijeen proberen te sprokkelen. Aan het eind van het evenement wordt bekeken welk team de meeste punten verdiend heeft. De winnaars worden bekendgemaakt via het Instagramkanaal van GOLF.NL.

Het winnende team krijgt de GOLF RAAK! Wisseltrofee én wint een dag het GOLF RAAK! Funpark bij hen op de golfclub. Zij kunnen deze dag bijvoorbeeld gebruiken voor een grote vriendjes-en-vriendinnetjesdag.

Schrijf je team(s) nu in!

Schrijf je jeugdteam(s) hier in voor de Clubchallenge op het Big Green Egg Open. Inschrijven kan tot 4 september 2023 en er kan gekozen worden uit verschillende tijdsloten op zaterdag 9 of zondag 10 september. Het GOLF RAAK! Funpark is te vinden achter de driving range. Daar, op 'hole 19', is ook voor de volwassen bezoeker genoeg te doen. Lees er meer over!

Klik hier om je aan te melden voor de Clubchallenge.

Enthousiaste jeugd

Het afgelopen jaar hebben we gemerkt hoe de Clubchallenge heeft bijgedragen aan een groeiend besef bij clubs en hun pro's dat kinderen wel degelijk geïnteresseerd zijn in golf, mits ze op een leuke en actieve manier geprikkeld worden.

De GOLF RAAK! Clubchallenge is een unieke kans om jonge en beginnende golfers te enthousiasmeren en nieuwsgierig of nog nieuwsgieriger te maken naar de sport. Uiteindelijk zal dit enthousiasme meer jonge golfers op de Nederlandse clubs en banen opleveren: een noodzaak voor een gezonde ontwikkeling van de golfsport!