Terug naar Nieuwsoverzicht

GOLF RAAK!-Funpark kijkt vooruit naar het Big Green Egg Open

9 juni 2023

Het KLM Open 2023 op Bernardus Golf in Cromvoirt was niet alleen een geweldig evenement voor de professionele golfers, maar ook een feest voor jonge golfliefhebbers. GOLF RAAK! had de eer om bijna 1.000 kinderen te verwelkomen in het funpark, wat resulteerde in stralende gezichten van zowel kinderen als ouders.

Hier zijn enkele leuke feitjes over het GOLF RAAK!-Funpark:

  • 18 schoolklassen en 2 BSO-groepen namen deel aan de festiviteiten.
  • 18 golfclubs waren vertegenwoordigd, wat laat zien dat golf populair is onder jonge spelers van verschillende clubs.
  • Er waren 2 winnaars van de Familie-challenge, die de trofee naar huis namen met hun indrukwekkende prestaties.
  • Daarnaast werden er 4 clubchallenge-winnaars gekroond na een intense competitie.

Met Golfclub de Haverleij, Seve Golfcenter en Golfclub Capelle als winnaars van de clubchallenge kan het KLM Open 2023 met trots worden bestempeld als een groot succes! Het enthousiasme en de vreugde van de kinderen en ouders waren duidelijk zichtbaar, en het evenement heeft bijgedragen aan de groei en populariteit van golf onder de jongere generaties.

Maar het golfavontuur gaat verder! We willen jullie graag informeren over het aankomende Big Green Egg Open, dat plaatsvindt van 8 tot en met 10 september op de prachtige baan van de Hilversumsche Golf Club. Dit toernooi belooft opnieuw een spektakel te worden, met geweldige golfwedstrijden en opnieuw een GOLF RAAK!-Funpark mét clubchallenge!

We nodigen alle golfclubs en hun getalenteerde spelers uit om zich in te schrijven voor deze leuke challenge. Na het succes van het KLM Open, is dit de perfecte gelegenheid voor jonge golfers om hun vaardigheden te tonen en hun club de overwinning te bezorgen. Mis deze kans niet en doe met jouw club mee en meet jezelf met andere getalenteerde spelers tijdens het Big Green Egg Open. De inschrijvingen en verdere informatie zullen nog volgen.

GOLF RAAK! kijkt er naar uit om jullie allemaal te verwelkomen op het Big Green Egg Open voor een onvergetelijke golfervaring. Zorg ervoor dat je erbij bent en maak deel uit van dit geweldige toernooi.