Terug naar Nieuwsoverzicht

Nieuw: Probeer Golf voor kinderen

17 mei 2023

Golfclubs en -banen kunnen nu jeugdlessen op het Probeer Golf-platform zetten. Kinderen die willen kennismaken met de golfsport, boeken hier hun allereerste golfles met leeftijdgenoten.

Het is voor kinderen die een nieuwe sport willen proberen, belangrijk om dit samen met andere kinderen te doen. Clubs kunnen hen bij elkaar brengen door gratis kennismakingsaanbod voor jeugd toe te voegen op Probeer Golf voor kinderen.

Tip: voeg je bestaande jeugdlessen toe in Clubbase. Mocht je altijd twee of meer plekken beschikbaar hebben in jouw jeugdles, dan kun je deze plekken aanbieden.

Ansichtkaarten

Probeer Golf voor kinderen promoten we in het GOLFRAAK!-Funpark op het KLM Open en tijdens de Koningsspelen. Tijdens de afgelopen Koningsspelen hebben zo’n 250 basisschoolkinderen hun eerste golfervaring gehad en zij kregen een ansichtkaart mee naar huis met een QR-code voor kennismakingslessen bij hen in de buurt.

GolfRaak actiekaartje

Maak je ook gebruik van Probeer Golf voor kinderen en wil je gratis promotiemateriaal? Mail dan naar lisa.vankampen@ngf.nl en vraag de ansichtkaarten gratis aan.

Jeugdregio’s

Probeer Golf voor kinderen is ideaal voor de tien jeugdregio’s die met elkaar samenwerken om hun kennismakingsaanbod te promoten. Meerdere golfclubs uit de regio’s Eindhoven, Breda en Drenthe hebben hun aanbod dan ook al geplaatst! Zet jij jouw aanbod erbij? Plan vooruit en maak duidelijk dat het om jeugdlessen gaat. Pas bijvoorbeeld de titel aan naar Golf voor Kinderen.