Terug naar Nieuwsoverzicht

Vertrek directeur Jeroen Stevens

10 november 2023

Jeroen Stevens stopt als directeur bij de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF).

Jeroen is meer dan 20 jaar werkzaam geweest voor de NGF. In deze 20 jaar heeft Jeroen zich ingezet voor de ontwikkeling van de golfsport in de gehele breedte. In deze periode is het aantal golfers flink toegenomen en momenteel telt Nederland 430.000 golfers. Daarnaast is de NGF gegroeid tot een sterke organisatie met 60 medewerkers. Een recent succes van Jeroen is het binnenhalen van de Solheim Cup in 2026, een mooie afsluiting van zijn carrière bij de NGF.

"Ik heb de afgelopen 20 jaar met ongelooflijk veel plezier gewerkt bij de NGF als zowel technisch directeur als algemeen directeur en ben daar de NGF en mijn collega’s dankbaar voor", aldus Stevens. "Die enorme passie voor mijn werk voor de NGF is geluwd, toen er op 2 augustus jongstleden onverwacht een aantal meldingen over mij via het CVSN zijn binnengekomen. Dit wordt gelukkig objectief onderzocht, maar het voorval heeft bij mij wél alle plezier en energie uit mijn werk gehaald. Daarom heb ik besloten mijn functie neer te leggen."

Het bestuur van de NGF betreurt Jeroens besluit ten zeerste. We verliezen hiermee veel kennis en kunde en bovenal een zeer gewaardeerde collega. We zijn ontzettend trots op wat Jeroen de afgelopen 23 jaar heeft gedaan voor de NGF en de golfsport.

Jeroen treedt per direct af als directeur en zal tot in ieder geval 1 maart 2024 ondersteunen in een goede overdracht. In de komende maanden zal meer bekend worden over het nieuwe directieteam. Danielle Wallet zal tot die tijd de directietaken van Jeroen waarnemen.