Terug naar Nieuwsoverzicht

Ga aan de slag met Probeer Golf voor kinderen

2 oktober 2023

Golf is een sport die ook geschikt en leuk is voor kinderen. Sinds de lancering van de campagnepagina 'Golf voor kinderen' hebben acht golfclubs hier actief gebruik van gemaakt. Inmiddels hebben meer dan 100 kinderen zich ingeschreven voor een gratis kennismakingsles.

Het is voor kinderen die een nieuwe sport willen proberen belangrijk om dit samen met andere kinderen te doen. Golfclubs kunnen hen bij elkaar brengen door gratis kennismakingsaanbod voor jeugd toe te voegen op Probeer Golf voor kinderen. Klik hier om naar Probeer Golf voor kinderen te gaan.

Speciaal promotiemateriaal voor kinderen

Om kinderen naar de Probeer Golf voor kinderen pagina te krijgen, zijn er speciale ansichtkaarten gemaakt. Deze ansichtkaarten zijn gratis te bestellen door een mail te sturen naar lisa.vankampen@ngf.nl.

5 tips om het promotiemateriaal in te zetten

  1. Maak gebruik van de kleurplaat. Geef een incentive als iemand de kleurplaat ingevuld komt inleveren. Denk hierbij aan een mooi plekje in het clubhuis, een balletje, een petje, etc. Klik hier om de actiekaartjes en kleurplaat te zien. 
  2. Geef de ansichtkaartjes mee aan bestaande jeugdleden. Laat hen een vriendje of vriendinnetje meenemen naar de volgende jeugdles. (Degene die de meeste vriendjes meeneemt, krijgt een incentive.)
  3. Deel de ansichtkaartjes uit aan bestaande leden met (klein)kinderen.
  4. Kijk naar samenwerkingen met basisscholen in de buurt. Kijk of er mogelijkheden zijn voor scholengolf en deel de kaartjes als vervolgaanbod uit.
  5. Geef de ansichtkaartjes mee na een Probeer Golf-activiteit (een open golfdag).

Wist je dat je jouw bestaande jeugdlessen kunt toevoegen in Clubbase? Mocht je altijd twee of meer plekken beschikbaar hebben in jouw jeugdles, dan kun je deze plekken aanbieden op het Probeer Golf voor kinderen-platform. Klik hier om te zien hoe je het aanbod erop zet speciaal voor Probeer Golf voor kinderen.