Terug naar Nieuwsoverzicht

Achtste editie NK 65+

6 juni 2024

Op de Hattemse Golf & Country Club is op 5 en 6 juni het Nederlandse Kampioenschap 65+ gespeeld. Bij de dames won Siene Dresselhuys, bij de heren was Onno Meijer de beste.

Het NK van 2024 op de Hattemse was editie acht van de wedstrijd voor golfers van 65 jaar en ouder. Het tweedaagse strokeplaykampioenschap kenmerkte zich door prima en grotendeels zonnig golfweer.

Siene Dresselhuys, lid van de Noord-Nederlandse Golf & Country Club, won met een score van 154 slagen. Onno Meijer, lid van de Rosendaelsche Golfclub, eindigde op een totaal van 156 slagen. Gedeeld tweede bij de dames werden Bernardine de Vries en Hennie Wijermars. Don Wedman werd tweede bij de heren en Pem van Heek derde. Van Heek was een van de drie leden van de Hattemse Golf die deelnamen aan het NK. 

De prijsuitreiking was in handen van de voorzitter van de Hattemse Golf en de president van de NGF, Caroline Huyskes. In haar toespraak roemde ze de prachtige en goed onderhouden baan en de geweldige sportieve en gastvrije sfeer tijdens het kampioenschap. 

Zoals gewoonlijk reikte de NK65+ Commissie van de Hattemse Golf ook prijzen uit aan de spelers met de beste netto scores. De Hattemse werd bij het organiseren ondersteund door veel vrijwilligers en door de eigen horeca, de Hattemse Hoeve, die de bagtags voor de deelnemers sponsorde.

In 2023 werd het NK gewonnen door Bernardine de Vries en Harry Langevoort.

Uitslagen 2024.

 

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.