Terug naar Vrijwilligers in golf

Het KLM Open

Informatie voor vrijwilligers op het KLM Open.

De NGF is coördinator van de vrijwilligers die zich inzetten op de grote toernooien in Nederland: het KLM Open en het Dutch Ladies Open. Op deze pagina zullen we relevante informatie plaatsen voor iedereen die zich wil inzetten op het KLM Open. Het kampioenschap wordt in 2024 gespeeld van 20 tot en met 23 juni op The International.

Het NGF-team bestaat uit Jelle Sprée (Teammanager Evenementen), Liselotte Wouters (Medewerker Evenementen), Christine Saxton (Medewerker Evenementen) en Femke Broest (Eventmanager). Vragen? Stuur een mail aan vrijwilligers@ngf.nl.

Aanmelden

Vrijwilligers kunnen zich niet meer aanmelden, dat was mogelijk tot 30 april.

Hieronder volgt informatie voor iedereen die is ingedeeld als vrijwilliger bij het KLM Open van 2024.

Handleiding KLM Open 2024

Hartelijk dank voor je aanmelding als vrijwilliger voor het KLM Open. Hier vind je informatie over het evenement zodat je goed geïnformeerd het KLM Open kan beginnen.

Organisatie

NGF-team vrijwilligers bij KLM OPen 2024

Diensthoofden

Voor de verschillende vrijwilligersfuncties werken wij met diensthoofden. Dit zijn ervaren vrijwilligers die al meerdere KLM Opens hebben meegemaakt. Zij sturen ieder een team van vrijwilligers aan binnen de verschillende functies. Jullie zullen ter plaatse kennis maken met de diensthoofden. 

Mochten er andere vragen zijn, dan kun je terecht bij:

  • Koen van Schuppen
  • Juup Veen
  • Liselotte Wouters
  • Christine Saxton

Een van ons is altijd in het Crew Café aanwezig.

Crew Café

Tijdens het KLM Open zal er gezorgd worden voor catering. Op basis van jouw shift heb je recht op ontbijt en/of lunch en/of diner. Bij het buffet wordt de QR-code die op je accreditatiepas staat gescand. Bij een groene kleur op het scanapparaat heb je recht op een maaltijd. Het Crew Café is voor alle crew members die rondlopen op het KLM Open. Tafels en banken worden dus samen gedeeld. Donderdag 20 juni tot en met zondag 23 juni is de bar in het Crew Café open tussen 17:00 en 20:00 uur en kun je na je shift een lekker drankje drinken. Deze tijden zijn nog onder voorbehoud. 

De tijden van de maaltijden in het Crew Café:

  • Ontbijt 06:00 tot 08:30 uur
  • Lunch 11:00 tot 14:00 uur
  • Diner vanaf 17:30 uur

Vergeet de pas niet mee te nemen en om te doen! Dit is je toegang tot het evenement en het Crew Café. Mocht je je accreditatiepas nog niet hebben, dan kan je die van maandag tot en met zondag in het Crew Café ophalen. Donderdag tot en met zondag kan je de accreditatiepas ophalen bij de accreditatiebalie bij de ingang van The International.

De tekst loopt door onder de afbeelding.

Plattegrond KLM Open 2024 

Kleding, uitgifte kleding, accreditatiepas en vouchers

Iedere vrijwilliger krijgt een polo, een jas, een pet en een accreditatiepas. Het is de bedoeling dat je deze kleding draagt op alle dagen wanneer je ‘dienst’ hebt. Graag vragen we iedereen om een donkerblauwe of zwarte korte of lange broek eronder te dragen voor uniformiteit in de baan. Zorg ook dat je stevige/comfortabele/waterdichte schoenen aantrekt. Je mag een rugzakje meenemen gedurende je shift, waar je een flesje water, trui en eten in kan doen.

Communicatie

E-mail
Voor alle vragen kun je contact opnemen via vrijwilliger@ngf.nl. Verder zullen wij je nog steeds via ons systeem op de hoogte houden van de indelingen of wijzigingen.

SMS
In het geval van calamiteiten, bijvoorbeeld: "de starttijden worden een uur verlaat i.v.m. slecht weer" of iets dergelijks, ontvang je naast een e-mail ook een sms.

Telefoon
Contact voor de vrijwilliger tijdens het toernooi: 06-1067 1218. Houdt de NGF-vrijwilligerswebsite in de gaten voor een update. Team NGF zal deze telefoon opnemen. Gebruik dit nummer alleen als je in de file staat, ziek bent, te laat komt voor je shift, etc. Dit nummer is bereikbaar vanaf maandag 17 juni. Andere vragen die geen haast hebben, kunnen gesteld worden via vrijwilliger@ngf.nl.

Facebook en Instagram
Er bestaat een besloten groep op Facebook met de naam Vrijwilligers NGF Golf evenementen. Deze groep is bedoeld voor vrijwilligers van het KLM Open, het Dutch Ladies Open, de Solheim Cup van 2026 en andere events waar de NGF voor vrijwilligers zorgt. In deze groep kunnen vrijwilligers onderling contact met elkaar maken en bijvoorbeeld hun foto’s delen. De groep is ook een handige plaats om afspraken te maken over carpoolen, slaapplaatsen en andere zaken. Volg ons ook op Instagram onder de naam @vrijwilligers_ngf_golf

Vervoer

Onderstaande informatie geldt voor maandag 17 juni tot en met zondag 23 juni 2024.

Fiets
Kom je met de fiets, dan is dit het navigatie-adres van The International: Oude Haagseweg 200, 1171 PE Badhoevedorp. Voor de ingang van The International is een fietsenstalling. Let op! De Oude Haagsebrug is gesloten, waardoor fietsers en voetgangers over de Pontonbrug moeten. Volg als je op de Oude Haagseweg bent de borden naar de Pontonbrug. Vanaf daar fiets of loop je over de Koekoekslaan naar de ingang. De Pontonbrug is in de week van 17 t/m 23 juni 24 uur per dag beschikbaar. Tussen 07.00 en 23.00 uur wordt de pontonbrug bediend. Als er scheepvaart langs moet, gaat de brug open en dicht. Dit betekent dat er een wachttijd van zo’n 5 minuten kan zijn.

Openbaar vervoer
Vanaf station Schiphol rijden er pendelbussen naar The International. De bussen vertrekken voor de aankomstterminal vanaf platform C13. Het is vanaf de halte van de shuttlebus nog ongeveer 10 minuten lopen naar The International. Let op: Deze bussen rijden pas vanaf donderdag. Elk kwartier vertrekt een bus vanaf 07:00 uur.

Auto
Voor de vrijwilligers is er een aparte parkeerplaats – P2 om te parkeren. Navigatieadres: Blom Koppe, Rietwijkeroordweg 59, 1432 JG Aalsmeer.
LET OP: Vanaf de ingang van deze parkeerplaats rijden er gratis shuttlebussen die je in ongeveer acht minuten naar een halte in de nabijheid van The International brengen. Vanaf deze halte is het ongeveer tien minuten lopen naar de ingang van het toernooi. De eindhalte van de shuttlebus is ook de opstapplaats voor de reis terug naar P2.

Omdat samen rijden gezelliger is dan alleen, en beter is voor het milieu vragen we je je rit aan te bieden via Slinger of te kijken of je met iemand mee kan rijden. Ook via de Facebook-groep kun je organiseren om samen te rijden. Je rit aanbieden of bij iemand instappen kan via deze pagina middels de Slinger pop-up.

Handleidingen per functie