Terug naar Webinars & Online trainingen

Webinar Hoe behoud je nieuwe (jonge) golfers?

Alexander Renders gaat tijdens deze online workshop samen met 25 golfclubs en -banen in op het vraagstuk: Hoe behoud je nieuwe golfers voor je club of baan? In de workshop delen twee uiterst succesvolle golfbanen hun werkwijze, wordt een belangrijk NGF-onderzoek behandeld en krijg je hulp bij een eerste aanzet tot je eigen ledenbehoud-programma.

2020 was voor de instroom van nieuwe golfers een superjaar; ruim 30.000 nieuwe golfers mochten we verwelkomen, waarvan een steeds groter deel tussen de 20 en 50 jaar zit. Maar hoe zorg je ervoor dat deze doelgroep bij jouw club of baan blijft en niet weer wegloopt? Welke activiteiten organiseer je voor deze groep?

Tijdens deze live-webinar 'Behoud van nieuwe (jonge) golfers' gaat Alexander Renders samen met golfbaanmanager van Dirkshoorn Milan in op deze vraagstukken en zal hij Milan vragen naar de succesvolle acties die bij Dirkshoorn zijn ondernomen om nieuwe golfers vast te houden.

Je kunt je via onderstaande link aanmelden voor deze webinar zodat je op de hoogte wordt gehouden wanneer deze begint en via welke link je mee kunt kijken.

Meer weten over ledenbehoud?

Wil je na het zien van deze workshop ondersteuning op het gebied van ledenbehoud, neem dan contact op met Alexander Renders. Hij kan je alles vertellen over het intensieve clubondersteuningstraject dat de NGF heeft voor ledenbehoud en hoe daar in aanmerking voor komt als club of baan.

Een overzicht van alle toekomstige live webinars vind je op ngf.nl/kalender. Een overzicht van alle online trainingen van de NGF vind je hier.