Terug naar Webinars & Online trainingen

Nationaal Golf & Groen symposium Digitaal 2021

Als vervanging voor de editie 2020 van het Nationaal Nationaal Golf & Groen symposium hebben de NGF, NGA, NVG en TuRF twee interessante en leerzame live webinars georganiseerd onder de naam Nationaal Golf & Groen symposium Digitaal. Verplichte kost voor baanbeheerders en greenkeepers!

Het Nationaal Golf & Groen symposium Digitaal van 2021 is gehouden op 14 december. Bekijk het Nationaal Golf & Groen symposium Digitaal hier of hieronder. Inhoudsopgave:

0:00 Inleiding door Jannes Landkroon, voorzitter van de NGA

01:00 Carla Grashof-Bokdam en Friso van der Zee – Vergroten biodiversiteit in grasvegetaties: hoe pak ik dit aan? Carla Grashof-Bokdam en Friso van der Zee zijn van de Wageningen University & Research en dragen bij aan de PPS Grasvelden, Klimaat & Biodiversiteit.

45:37 Erno Bouma – Het weer kun je niet veranderen, wel hoe je er op inspeelt! Erno is een agrometeorologisch specialist. Bouma heeft een adviesbureau en is onder meer auteur van de praktische gids ‘Weer en gewasbescherming’.

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

Meer over het Nationaal Golf & Groen Symposium

De volgende bijeenkomst: 8 maart 2022 in Figi in Zeist. Lees hier meer.

Het Nationaal Golf & Groen symposium en het Nationaal Golf & Groen symposium Digitaal worden georganiseerd door de NGA (Nederlandse Greenkeepers Associatie), NGF (Nederlandse Golf Federatie) en NVG (Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties). Informatie: nationaalgolfengroensymposium.nl. Verslagen van het Nationaal Golf & Groen Symposium in de afgelopen jaren vind je hier.