Terug naar Topgolf

Golf Team Holland

Golf Team Holland ondersteunt en adviseert startende golfprofessionals aan het begin van hun professionele sportcarrière. Een initiatief dat jong talent ondersteunt bij hun poging om door te stoten van de nationale top naar de Europese of wereldtop.

Begeleiding van jong talent

Golf Team Holland is een full-service managementbureau, met al ruim negen jaar ervaring, dat zich richt op het begeleiden van Nederlandse golfprofessionals op weg naar de Europese of wereldtop. Inder van Weerelt was in 2005 de eerste speler die zich aansloot bij Golf Team Holland. Later werden onder anderen Joost Luiten, Wil Besseling, Jurrian van der Vaart, Tim Sluiter, Christel Boeljon, Dewi-Claire Schreefel en Anne van Dam lid van het talententeam. 

Talentteam

Golf Team Holland is opgericht om jong Nederlands golftalent op weg te helpen in de beginjaren van hun professionele loopbaan. Golf Team Holland biedt spelers professionele begeleiding en zorgt voor voldoende financiële middelen zodat spelers zich onder optimale omstandigheden kunnen ontwikkelen tot volwaardige spelers op Europees of wereldniveau.

Sinds 2019 speelt Dewi Weber onder de vlag van Golf Team Holland. Zij is actief op de Symetra Tour in de Verenigde Staten. Via dat circuit wil zich proberen te plaatsen voor de LPGA Tour, het hoogste niveau voor vrouwen.

Management

Golf Team Holland is uitgegroeid tot een full-service managementbureau voor Nederlandse golfprofessionals dat ook verschillende managementactiviteiten verzorgt voor andere Nederlandse golfprofessionals die al een aantal jaar actief zijn als playing professional.

Events

Golf Team Holland verzorgt en organiseert voor certificaathouders, partners en bedrijven diverse activiteiten op en rond de golfbaan.

Keer terug naar de pagina ngf.nl/topgolf.