Terug naar Over de NGF

NGF Verzekeringen: zorgeloos golfen

Sinds 2021 kunnen golfers zich verzekeren via NGF Verzekeringen. Golfers kunnen kiezen voor een contributieverzekering en/of een reis- en annuleringsverzekering.

De uitleg op deze pagina is bedoeld voor golfclubs. Ben je golfer? Klik dan hier voor de juiste informatie over NGF Verzekeringen.

Uitgebreid marktonderzoek en interne gesprekken hebben geleid tot de uiteindelijke beslissing om deze twee verzekeringsproducten op de markt te brengen. Een verzekeringsaanbod van golfers voor golfers, zelf samen te stellen door opties (modules) wel of niet toe te voegen.

Voordelen voor golfclubs

NGF Verzekeringen biedt ook voordelen voor golfclubs. Als golfclub of -baan kan je de contributieverzekering opnemen in je voorwaarden en wij raden aan om deze verzekering actief te communiceren naar je leden. Dit kan lastige discussies over contributieteruggaaf voorkomen en zorgt ervoor dat jouw leden hun contributie terug krijgen bij langdurige ziekte zijn of blessures. Ook een materiaalverzekering kan een uitkomst bieden in vervelende gevallen zoals diefstal (uit lockers of auto's) op de golfbaan. Kortom, het kan twijfelaars ertoe bewegen om hun lidmaatschap of speelrechten te verlengen.

Wil je jouw leden attenderen op de mogelijkheid hun contributie te verzekeren? Doe dat dan vlak voor of bij het versturen van de factuur, dan is de relevantie het grootst. Gebruik hiervoor desgewenst onderstaande tekst, eenvoudig te kopiëren en plakken in een e-mail of factuur.

Wil jij je contributie verzekeren? Dat kan via NGF Verzekeringen!
We lopen allemaal de kans langdurig ziek of geblesseerd te raken. Met de NGF-contributieverzekering kun je dat risico afdekken. Je kunt direct en eenvoudig je verzekering afsluiten (vanaf € 1,- per maand) via deze link.
En voor de reislustigen: sluit ook meteen een NGF Reisverzekering af voor golfuitjes in binnen- en buitenland. Hierbij kun je kiezen voor de optie 24-uurs materiaaldekking die diefstal uit auto en locker verzekert. Meer details en polisvoorwaarden vind je op GOLF.NL.

Vragen? Neem contact op

De verzekeringen worden in samenwerking met dé sportverzekeringspecialist Zeker in Sport georganiseerd. Zeker in Sport is een betrouwbare partner met veel kennis en expertise van zowel het sport- als het verzekeringslandschap. Zij brengen de verzekeringen onder bij Allianz Partners, wereldwijd marktleider in reisverzekeringen en hulpverlening. De adviesdesk van Zeker in Sport is eenvoudig te bereiken via telefoon of e-mail; klantenservice is een speerpunt.

Ben je benieuwd naar de inhoud van de twee verzekeringen voor golfers? Bekijk ze hier.

Ga naar de hoofdpagina over NGF-verzekeringen.