Terug naar Kalender

Regiobijeenkomst jeugdplan regio NoordOost

De Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF), GolfTON en de PGA Holland nodigen golfclubs en golfprofessionals van harte uit om aanwezig te zijn bij de presentatie van het gloednieuwe jeugdplan. Een bijzondere gelegenheid die de toekomst van de golfsport in Nederland vorm zal geven.

De jeugdparticipatie in golf in Nederland is aanzienlijk verminderd. Daarom zijn er eind 2023 vier bijeenkomsten geweest om de aanleiding voor het nieuwe jeugdplan te bespreken. Klik hier om er meer over te lezen.  

In totaal zullen er in maart en april 2024 acht regiobijeenkomsten gehouden worden. Iedere club is ingedeeld in een regio, de regio’s die uiteindelijk met elkaar gaan samenwerken. We verzoeken daarom iedere club om naar de bijeenkomst van zijn regio te gaan. Klik hier om te kijken in welke regio jouw golfclub of -baan is ingedeeld.  

Op deze bijeenkomsten zal het volledige jeugdplan gepresenteerd worden en nemen we jullie mee in de uitdagingen die we gezamenlijk aangaan. Ook bespreken we welke clubs actief mee willen werken aan dit plan. Elke club kan een bijdrage leveren, ongeacht of er al actief met jeugd gewerkt wordt, en daarom is het goed om op de hoogte te zijn van wat er in jouw regio gaat spelen.

Graag ontvangen we bevestiging van jullie aanwezigheid uiterlijk 3 dagen voor de datum van de bijeenkomst die je bijwoont via onderstaande link.
Overige vragen kunnen gestuurd worden aan Kaj van Leeuwen op kaj.vanleeuwen@ngf.nl onder vermelding van: naam, club/baan en functie en uiteraard de vraag.

Wij kijken ernaar uit jullie te verwelkomen en samen te werken aan de toekomst van jeugdgolf in Nederland!

Het programma:

18:00 – 18:30 Inloop en ontvangst met een broodje

18:30 – 19:15 Presentatie Jeugdplan NGF, PGA Holland en GolfTON

19:15 – 19:30 Beantwoorden vragen

19:30 – 20:30 Workshop en afsluiting

De regiobijeenkomsten:

Regio Noordoost

Regio Noordwest

Regio Midden-oost

Regio Midden-Nederland

Regio Midden-West

Regio Midden-zuid

Regio Zuidoost

Regio Zuidwest