Terug naar Kalender

Omarm en benut de ervaring van golfers

Hoeveel procent van de golfers van jouw club of baan speelt er over twee jaar nog steeds? Wat zou een gastspeler bewegen om vaker terug te komen? Om welke redenen wordt het lidmaatschap opgezegd? Dit is een greep uit de inzichten die voor clubbesturen en baaneigenaren erg belangrijk zijn om een toekomstbestendig beleid te bepalen. Players 1st is een onderzoeksmethode die helpt om deze inzichten boven water te krijgen en gegevens gestuurde beslissingen te nemen.

Tijdens het Big Green Egg Open 2023, op vrijdag 8 september, organiseren we een workshop, speciaal voor golfclubs- en banen die momenteel geen gebruik (meer) maken van Players 1st. Tijdens deze workshop ‘Stuur op data met Players 1st’ gaan we dieper in op het belang van een goede onderzoeksmethode naar de ervaring van golfers en delen we waardevolle landelijke en regionale inzichten.

Players 1st

Players 1st is een onderzoeksmethode waarbij nieuwe golfers, leden/kaarthouders, greenfeespelers en opzeggers gevraagd worden naar hun tevredenheid over de aangeboden producten en diensten door clubs en banen. De resultaten geven goed inzicht in wat golfers beweegt. Clubbesturen en baaneigenaren ontvangen hun eigen resultaten, ook afgezet tegen de totale resultaten van alle deelnemende clubs en banen. De uitkomsten vormen voor veel clubs en banen de basis voor verantwoord en innovatief beleid en helpen om richting te kiezen voor de toekomst. Wil je meer weten over Players 1st? Klik dan hier.

Programma workshop
12:30 – 13:00 Inloop inclusief lunch
13:00 – 15:00 Workshop

De workshop wordt gehouden op Landgoed Groot Kievitsdal, een restaurant naast de Hilversumsche Golf Club waar het ook mogelijk is om de auto te parkeren. Het adres is Hilversumsestraatweg 19, 3744 KB Baarn. Voorafgaand of na de workshop is er voor deelnemers aan de workshop de mogelijkheid om gratis het Big Green Egg Open te bezoeken waar onder anderen de topspeelsters Anne van Dam en Anne Nordqvist strijden om de winst.

Inschrijven

Wil je deelnemen aan de workshop? Schrijf je dan in via deze link.

Route en parkeren

Deelnemers kunnen parkeren bij Landgoed Groot Kievitsdal (Hilversumsestraatweg 19, 3744 KB Baarn) en hun auto na afloop van de bijeenkomst daar ook laten staan om vervolgens wandelend het Big Green Egg Open te bezoeken. Enkele dagen voor de bijeenkomst krijg je per mail een parkeerkaart voor Landgoed Groot Kievitsdal toegestuurd die je moet tonen als je met de auto komt.

Let op! Er zijn tijdens het Big Green Egg Open werkzaamheden aan de Hilversumsestraatweg. Landgoed Groot Kietvitsdal is in deze week te bereiken via een alternatieve route. Lees hier hoe Landgoed Groot Kievitsdal bereikbaar is tijdens het Big Green Egg Open.

Gratis ticket voor het Big Green Egg Open

Deelnemers aan deze bijeenkomst op 8 september krijgen een gratis kaartje voor het Big Green Egg Open op 8 september. Zo kun je deelname aan het seminar combineren met een bezoek aan het toernooi van de Ladies European Tour. Enkele dagen voor de bijeenkomst krijg je per mail een code waarmee je in de ticketshop van het Big Green Egg Open één gratis ticket kunt bestellen.