Terug naar Kalender

Algemene marshalworkshop

In deze interactieve workshop word je in één dag bijgespijkerd op het gebied van marshalling.

In het eerste deel van de workshop wordt besproken wat het zijn van een marshal op een golfclub of -baan inhoudt en wat het takenpakket is. Het tweede deel van de workshops is gericht op het functioneren van jou als marshal zelf. Wat zijn je bevoegdheden, wat heb je nodig voor het uitvoeren van je taken en wat voor profiel en kwalificaties heeft een marshal? Welke kennis heb je nodig, welke vaardigheden en welke eigenschappen zijn belangrijk voor het uitoefenen van alle marshaltaken? Tot slot oefenen we met enkele praktijksituaties. Er is in de workshop veel ruimte voor onderlinge uitwisseling tussen clubs.

Voor wie?

Voor iedereen die marshal wil worden of zich nog beter wil bekwamen in het marshalschap.

Datum en locatie

De workshop vindt plaats op woensdag 13 maart 2024 in het kantoor van de NGF, DeWeerelt van Sport in Utrecht. Hier vind je route-informatie. Het programma ziet er globaal als volgt uit:

  • 10.15 uur - ontvangst met koffie/thee
  • 10.30-16.30 uur - workshop met pauzes en lunch tussendoor
  • 16.30 uur - afsluitend drankje

Kosten?

€45 per persoon.

Bijzonderheden?

Er is plaats voor 20 deelnemers.

Aanmelden?

Aanmelden gaat door het invullen van een Google-aanmeldformulier via deze link.  Als je alles hebt ingevuld, klik je op verzenden. Let op! Na aanmelding ontvang je vrijwel meteen een automatisch bevestigingsbericht van Google Formulieren. Zie je dit niet meteen verschijnen, kijk dan in de spamfolder van je mail.

Vragen?

Als je nog vragen hebt, kun je een mail sturen naar marshals@ngf.nl.