Terug naar Kalender

Vol! Werksessie beginnende golfer en het juiste vervolg

Op donderdag 9 december om 19:00 uur organiseren Alexander Renders en Lisa van Kampen een digitale werksessie speciaal voor golfclubs en -banen die in 2021 geen gebruik hebben gemaakt van het Golfstart-platform.

Tijdens deze interactieve sessie staat een goede start voor de beginnende golfer centraal. Alexander en Lisa geven een samenvatting van 2021 en willen samen met golfclubs en -banen kijken naar de werving van beginnende golfers. Wat zijn daarbij de wensen en behoeftes en kan het Golfstart-platform daarin een rol spelen?

Ook willen wij onderzoeken wat de wensen en behoeftes zijn voor een passend vervolg op Golfstart en/of een handicap-54-cursus (of Golfstart 2).

Dit is de ideale mogelijkheid om als golfclub of -baan mee te denken en suggesties te geven waardoor het Golfstart-platform en het vervolgaanbod ook interessant wordt voor jouw golfclub of -baan.

Meld jouw golfclub of -baan aan vóór 3 december en laat jouw mening horen.

Aanmelden

Deze werksessie is volgeboekt. Klik hier voor de extra werksessie.

Praktische informatie

Vanwege de huidige coronamaatregelen vindt de sessie online plaats via Zoom en duurt deze ongeveer 1,5 uur. Om het maximale uit de werksessie te halen is er ruimte voor maximaal 10 golfclubs. Als meer golfclubs zich inschrijven, komt er een extra sessie.