Terug naar Kalender

Extra werksessie beginnende golfer en het juiste vervolg

Vanwege grote interesse organiseren we naast 9 december een extra sessie op donderdag 16 december om 19:00 uur. Alexander Renders en Lisa van Kampen presenteren een digitale werksessie speciaal voor golfclubs en -banen die in 2021 geen gebruik hebben gemaakt van het Golfstart-platform.

Tijdens deze interactieve sessie staat een goede start voor de beginnende golfer centraal. Alexander en Lisa geven een samenvatting van 2021 en willen samen met golfclubs en -banen kijken naar de werving van beginnende golfers. Wat zijn daarbij de wensen en behoeftes en kan het Golfstart-platform daarin een rol spelen?

Ook willen wij onderzoeken wat de wensen en behoeftes zijn voor een passend vervolg op Golfstart en/of een handicap-54-cursus (of Golfstart 2).

Dit is de ideale mogelijkheid om als golfclub of -baan mee te denken en suggesties te geven waardoor het Golfstart-platform en het vervolgaanbod ook interessant wordt voor jouw golfclub of -baan.

Meld jouw golfclub of -baan aan vóór 10 december en laat jouw mening horen.

Aanmelden

Klik hier voor het inschrijfformulier

Praktische informatie

Vanwege de huidige coronamaatregelen vindt de sessie online plaats via Zoom en duurt deze ongeveer 1,5 uur. Om het maximale uit de werksessie te halen is er ruimte voor maximaal 10 golfclubs. Als meer golfclubs zich inschrijven, komt er een extra sessie.