Het NGF Informatieplein

De NGF streeft naar een persoonlijke interne communicatie met haar leden, commissieleden en vrijwilligers ten behoeve van gerichte dienstverlening en informatievoorziening.
Een belangrijk en gewenst communicatiemiddel - ook in de moderne tijden met social media - blijkt vooralsnog een directe e-mail of brief. Mailings over jeugdgolf verzendt de NGF het liefst direct aan de Coördinator Jeugdgolf, Jeugdcoaches en vrijwilligers binnen de verenigingen. De uitnodigingen voor bijeenkomsten over de Green Deal worden het best ontvangen door de greenkeeper of baancommissarissen, enz.

Wat biedt het NGF Informatieplein?

Het Informatieplein biedt een online omgeving voor alle informatie die de NGF gepubliceerd heeft. Iedereen met een actieve rol in de golfmarkt en vertegenwoordiger van een golfclub of een golfbaan kan voor dit ‘extranet’ inloggegevens ontvangen, zodat veel informatie toegankelijk is.

Het NGF Informatieplein met gerichte informatie voor vertegenwoordigers van golfclubs en golfbanen

Het juiste bericht bij het juiste 'poppetje'

Via een persoonlijke inlogcode kan de gebruiker relevante informatie vinden. De golfclubs en golfbanen zijn zelf verantwoordelijk voor het invoeren van vrijwilligers of medewerkers die toegang moeten krijgen tot het Informatieplein. Het NGF Informatieplein geeft bijvoorbeeld inzage in:

  • bijeenkomsten zoals cursussen, inspiratiedagen, Algemene Ledenvergaderingen (ALVBegroting, StukkenVisie 2021, Reglement) etc.;
  • documenten zoals publicaties, presentaties, handicaptabellen, bevestigingen lidmaatschap per club, jaarverslagen.
  • publicaties op basis van interesse zoals Committed to Jeugd, GolfMarkt en Marshalling.

Van ngf.nl naar het NGF Informatieplein

Via de website van de NGF is een groot gedeelte van de informatie al beschikbaar maar gezien de statuten van de NGF kunnen niet alle documenten voor iedereen inzichtelijk zijn op het web. Vanuit een artikel of landingspagina wordt verwezen naar het Informatieplein. Nog geen inloggegevens? Ga dan als volgt te werk:

  1. E-mail je voor- en achternaam, club of baan, functie en het e-mailadres naar golf@ngf.nl.
  2. Je ontvangt een persoonlijke inlogcode en handleiding.
  3. Log in op NGF Informatieplein en geef linksboven via 'uw visitekaartje' aan welke interesses je hebt.
  4. Attendeer ook je mede-bestuursleden, vrijwilligers en collega's op deze mogelijkheid. Alles voor een gerichte ondersteuning en informatievoorziening.