Terug naar Nieuwsoverzicht

Olympisch golfen op het Haagse strand

28 januari 2020

Ook in 2020 is golf een olympische sport waaraan de beste 100 spelers van de wereld mogen deelnemen. Joost Luiten en Anne van Dam liggen op koers voor kwalificatie, op 22 juni weten we of onze Nederlandse toppers zeker zijn van deelname. Gelijktijdig met de Olympische Spelen in Tokyo van 24 juli tot en met 9 augustus vindt nog een bijzonder evenement plaats: het Olympic Festival. Hier kun jij zelf bij zijn en aan mee doen!

Vanwege de uitbraak van het coronavirus zijn de Olympische Spelen uitgesteld naar 2021. Daarmee is ook het Olympic Festival uitgesteld.

Voor het laatste nieuws, volg de updates op ngf.nl/corona.

Het Olympic Festival 2020

Tijdens het Olympic Festival kun jij met je voeten in het zand genieten van de sfeer die het grootste sportevenement van de wereld zo speciaal maakt. Dit evenement, georganiseerd door TIG Sports, NOC*NSF en de gemeente Den Haag, brengt de Olympische Spelen van Tokyo naar het sportstrand van Den Haag.

De hele familie kan meedoen aan uitdagende golfactiviteiten van elk niveau!

GOLF RAAK!

Sla jij de grote golfballen door het gat van 3, 5 of 10 punten? Hoeveel snoepjes vliegen er om je oren bij de snoepmachines? Hoe precies chip jij bij golfpong en kun je goed mikken bij minigolf? In het GOLF RAAK!-funpark is golfen altijd RAAK!? Tijdens het Olympic Festival kan de hele familie meedoen aan uitdagende golfactiviteiten van elk niveau! Natuurlijk met leuke prijzen. Naast golf kun je in een ontspannen sfeer ook nog 40 andere sporten beoefenen of lekker op het strand zitten. Dus trommel je vrienden en familie op en kom langs!

Golf centraal

Tijdens het Olympic Festival staat iedere dag een bepaalde sport in de schijnwerpers. Dit betekent voor golf: veel live golfbeelden vanuit Tokyo, een relatiedag voor golfbaanmanagers, voorzitters en relaties uit de golfwereld. Die dag mag je als golfer dus zeker niet missen, maar dat geldt eigenlijk voor het hele Olympic Festival. Je kunt er genieten van sport, spel, spanning en Japanse sferen!

Vrijwilliger

Word je hier enthousiast van en wil je zelf een paar dagen met je voeten in het zand helpen als vrijwilliger of promoter voor golf? Meld je dan snel hier aan en maak deel uit van het Olympic Festival Golf-team.

Tickets

Meer informatie wordt later beschikbaar.