Terug naar Nieuwsoverzicht

Alles over de AH Sportactie 2020

29 juni 2020

In september starten NOC*NSF en Albert Heijn weer met de AH Sportactie voor mensen die een (nieuwe) sport willen uitproberen. Uiteraard doen we als golf hieraan mee. Een update met de laatste informatie over de actie en hoe golfclubs en -banen deze optimaal kunnen inzetten, lees je hier.

Hoe werkt de AH Sportactie?

Albert Heijn gaat in de periode van 14 t/m 27 september 2020 promotie doen voor de AH Sportactie. Anders dan de vorige keer vindt deze promotie veel meer online plaats en wordt er niet meer met fysieke zegels gewerkt, maar gaat alles via de AH app. Bij het boodschappen doen ontvangt iedereen in de AH-app sportvouchers die ze tussen 14 september en 25 oktober kunnen inwisselen voor een sportactiviteit, zoals golf. Zodra iemand een boeking heeft gedaan bij jouw proefles of kennismakingsclinic ontvang jij daar automatisch een mailtje van met alle gegevens.

De AH Sportactie van 2017 en 2018 leverde ruim 5.000 boekingen op voor golf.

Voeg je proeflessen of golfclinics vanaf 10 augustus toe

Albert Heijn promoot de AH Sportactie tussen 14 en 27 september. Het is belangrijk dat je golfaanbod voor die tijd op het platform Clubbase (vroeger Clubprofiel) staat! De meeste golfclubs en banen hebben al een account dankzij hun deelname aan Golfstart, Open Golfdagen of de vorige AH Sportactie. Clubbase is bereikbaar vanaf 10 augustus, maar meld je hier alvast aan als je geïnteresseerd bent in de AH Sportactie.

Tips en tricks van de vorige AH Sportactie

  • Clubs en banen met een of meer golfaanbod per week hadden de meeste boekingen.
  • Plaats een leuke foto van beginnende golfers bij jouw golfaanbod. 
  • De meeste boekingen worden 0 tot 3 dagen van tevoren gedaan.
  • Er wordt voornamelijk in de avonduren gezocht op golf (tussen 17.00 - 20.00 uur).
  • Zaterdag, zondag, maandag en dinsdag zijn populaire dagen om te boeken.
  • Het meerendeel van de boekers in golf waren onder de 55 jaar.
  • Bied na de AH Sportactie altijd een vervolgcursus zoals een Golfstart aan.

Meer informatie, vragen en aanmelden?

https://clubbase.nl/sportactie  Zo mis je niks aan informatie en ontvang je filmpjes en tips om jouw golfaanbod volgeboekt te krijgen.