Terug naar Nieuwsoverzicht

Golf op tweede plek bij AH Sportactie

1 oktober 2020

De sportactie 'Proef de Sport' is eerder stopgezet vanwege nieuwe coronamaatregelen.
AH Sportactie eerder stopgezet vanwege nieuwe coronamaatregelen. Het is niet meer mogelijk om nieuw aanbod te plaatsen op het platform. 

AH Sportactie 'Proef de Sport' vol gepromoot

Albert Heijn organiseert samen met NOC*NSF de AH Sportactie 'Proef de sport'.  De actie loopt nu ruim twee weken en er zijn al 174 boekingen geweest en daarmee staat golf tweede op de lijst van meest geboekte sporten. Alleen yoga staat nog boven golf. In totaal hebben 38 golfclubs hun kennismakingsaanbod geplaatst op het boekingsplatform proefdesport.nl.

Promotie

Albert Heijn is druk bezig met de promotie. Zo zijn er e-mails over de actie uitgegaan naar de complete klantenbase en alle klanten met een sportvoucher worden eraan herinnerd deze te verzilveren via de AH-app. Daarnaast wordt iedere week een sport in de spotlight gezet met Rico Verhoeven en vanaf 6 oktober is dat golf! Rico gaat samen met Celeste Plak de golfsport uitproberen en het filmpje wordt gedeeld op alle social media-kanalen van Albert Heijn, NOC*NSF en GOLF.NL.

Golf staat op plaats 2 van meest geboekte sporten

Code 'golf'

Met de promotiecode 'golf' kunnen potentiële nieuwe golfers ook rechtstreeks een gratis golfles boeken, zonder dat ze daarvoor boodschappen hoeven te doen bij de AH. Door deze promotiecode in te voeren op de site proefdesport.nl ontvangen potentiële golfers een aantal sportvouchers. Promoot jouw kennismakingsles via je eigen social media-kanalen en natuurlijk via je bestaande golfers (nieuwsbrief) zodat ze vrienden/famielie kunnen wijzen op de kennismakingsles!

Voeg je proeflessen of golfclinic nu toe

Je kunt je als club of baan nog steeds aanmelden voor deze actie, het is belangrijk dat jouw golfaanbod nu op het platform Clubbase (vroeger Clubprofiel) wordt ingevoerd! De meeste golfclubs en -banen hebben al een account dankzij hun deelname aan Golfstart, Open Golfdagen of de vorige AH Sportactie.  

Tips en weetjes van de vorige AH Sportactie

  • Clubs en banen met meerdere golflesmomenten per week hadden de meeste boekingen.
  • Plaats een leuke foto van beginnende golfers bij jouw golfaanbod.
  • De meeste boekingen worden tot 3 dagen van tevoren gedaan.
  • Er wordt voornamelijk in de avonduren gezocht op golf (tussen 17.00 - 20.00 uur).
  • Zaterdag, zondag, maandag en dinsdag zijn populaire dagen om te boeken.
  • Zorg na de AH Sportactie altijd voor een vervolgaanbod, zoals een Golfstart.
  • Het merendeel van de mensen die een 'kennismaking met golf' hadden geboekt, was jonger dan 55 jaar.

Meer informatie, vragen en aanmelden?

Klik hier om naar de sportactie in Clubbase te gaan en je aan te melden. Doe dat liefst zo snel mogelijk en profiteer nog van de sportactie. Dan mis je niets aan informatie en ontvang je filmpjes en tips om jouw golfaanbod volgeboekt te krijgen.