Terug naar Nieuwsoverzicht

Unieke kans: drie wildcards voor jonge clubtalenten

29 juli 2021

De NGF organiseert eind augustus de B-NL Challenge Trophy op The Dutch en jouw club krijgt via een gave winactie de kans om een van je talenten te laten meedoen. Er zijn drie wildcards beschikbaar voor jonge spelers. Een unieke ervaring voor de speler zelf en een mooie kans voor de club om op dit podium vertegenwoordigd te zijn.

De drie wildcards geven speelrecht in de Players Experience tijdens de B-NL Challenge Trophy, de wedstrijd van de Challenge Tour die wordt gehouden van 26 tot en met 29 augustus op The Dutch. De Challenge Tour is de springplank voor professionele golfers naar de European Tour en een kweekvijver voor talent. Nederlands beste golfer ooit, Joost Luiten, bewandelde deze weg naar de top en ook spelers als Wil Besseling, Lars van Meijel, Darius van Driel en Daan Huizing hebben hier hun sporen verdiend en hun carrière een boost gegeven. Een van Nederlands huidige talenten, Koen Kouwenaar, wil op korte termijn ook op de Challenge Tour zijn ambities waarmaken. Hoe gaaf is het dat jouw clubspeler wellicht ook al van topniveau mag proeven?

Wat houdt de Players Experience in?

De Players Experience is een bijzonder format in de finalerondes van de de B-NL Challenge Trophy. Getalenteerde amateurgolfers spelen samen met tourspelers in een wedstrijdflight. Niet in de pro-am dus, maar in het toernooi zelf! De teamscore van de professional en het amateurtalent telt mee voor het teamklassement. Daarnaast is er natuurlijk ook het individuele klassement voor de tourspelers. De Players Experience is een unieke kans voor Nederlandse golftalenten om ervaring, inspiratie en motivatie op te doen in een wedstrijd van de Challenge Tour.

Wat moet je doen om een wildcard te winnen?

Vertel op een unieke manier waarom jouw clubtalent(en) moet(en) winnen en waarom je clubtalent(en) deze wildcard verdien(en). Stuur je motivatie én een foto van het talent op naar communicatie@ngf.nl. Uit de meest originele inzendingen maken we een keuze.

Voorwaarden

  • De talenten zijn niet ouder dan 18 jaar.
  • De handicaps van de talenten: maximaal 16,0 voor jongens en maximaal 18,0 voor meisjes.
  • De talenten zijn beschikbaar van zaterdagochtend 28 tot zondagavond 29 augustus.
  • De prijs is niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor iets anders!

Meld jouw talent(en) aan voor 22 augustus 2021! Op 23 augustus nemen we contact op met de drie winnaars.