Terug naar Nieuwsoverzicht

Vooruitplannen van Golfstart wordt beloond!

2 juni 2021

Het Golfstart platform is onverminderd populair onder beginnende golfers. In veel weken is de vraag echter groter dan het aanbod en kunnen golfers niet een lespakket vinden dat bij hen past. Hier liggen grote kansen voor clubs en banen: plan je aanbod vooruit en je zult zien dat de lessen snel vollopen.

De startende golfer kijkt vooruit en is ook geïnteresseerd in lespakketten die pas over twee of drie maanden van start gaan. Nog belangrijker dan de beschikbare data is namelijk de nabijheid van de golfclub of -baan waar de Golfstart-lessen aangeboden worden, zo is gebleken uit de eerder gehouden Golfstart-enquête. Spreid je lespakketten dus uit over de komende maanden.

Eén van de clubs die goed in de toekomst plannen is Stichting Golfbaan Molenslag (SGM) in Barsingerhorn. Golfbaan Molenslag heeft maar liefst 5 lespakketten op Golfstart staan. Voor dit goede werk willen wij ze belonen!

Golfbaan Molenslag krijgt een voucher van €99 van ons om via een winactie op social media weg te geven. Idee is dat ze dit op hun Facebook pagina uitzetten, waarbij hun volgers een vriend of familielid taggen, van wie ze vinden dat deze echt moet beginnen met golf. Eigen leden zijn de beste ambassadeurs! Zo krijgt de golfbaan nog meer naamsbekendheid en worden de Golfstart-lespakketten goed lokaal gepromoot en zeker nog sneller geboekt. Uit alle namen die getagd worden kan Golfbaan Molenslag zelf de winnaar loten.

Golfbaan Molenslag: gefeliciteerd en ga zo door!